3 factori cheie pentru o nunta reusita…

O buna prietena de a mea imi spunea ca nunta are 3 elemente esentiale pentru a fi reusita: oamenii, muzica si mancarea. Si daca tot am afirmat asta trebuie sa explic si de ce…

  1. Oamenii sunt importanti deoarece un public trecut de varsta a doua va fi mai putin incantat de melodiile noi – dance si va prefera o muzica mai traditionala sau slagare internationale. La polul opus se afla tinerii care pot fi sarea si piperul unei nunti; cu toate acestea putini sunt cei care participa la o nunta deoarece multi sunt inca in etapa de a strange bani pentru a realiza ceva.
  2. Muzica, pe de alta parte, este cea care da tonul unei petreceri; un playlist de melodii atent selectionate si pe placul publicului va fi cu siguranta un element ce atarna greu in memoria invitatilor tai.
  3. Nu in ultimul rand mancarea este cea care ofera satisfactia cea mai mare pentru anumiti invitati gurmazi, deoarece cum spun bunicii “la o nunta tre’ sa mananci bine si sa te distrezi”. Felurile alese de tine vor face diferenta intre un om fericit si un om care isi va aminti de nunta ca un moment in care a trebuit sa faca vizita frigiderului cand a ajuns acasa.

Ei bine dragele mele mirese un lucru este clar: toate aceste elemente sunt interconectate si totul se trage dupa mine de la oameni. Tot ce trebuie sa faci ca nunta ta sa fie un moment de amintiri placute este ca sa ai in minte “publicul tinta” adica invitatii tai. Alege un meniu potrivit pentru majoritatea invitatilor (mai traditional sau mai modern) in functie de specificul zonei sau de preferintele apropiatilor vostri si nu uita de meniurile speciale pentru vegetarieni, diabetici sau copii. Despre muzica ce sa mai vorbim; daca vrei lautari cauta trupa care canta pe placul vostru, iar daca alegi DJ – asigura-te ca muzica curge fara intreruperi si in concordanta cu o lista prestabilita de voi.

Voi ce parere aveti, cat sunt de importante mancarea, muzica si oamenii la o nunta?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.