A woman eye

ochi-de-femeie

Ochiul femeii vede. Vede iubirea din ochiul privitorului interesat de ea ca iubită, prietenă, amică, colegă. Și vede ochii înamorați ai celui care urmează să-i fie partener, la bine și la rău, o viață întreagă.

Ochiul femeii simte. Simte când o mângâi cu iubire onestă, clară, intensă. Simte când te îndepărtezi de sufletul ei plin de dragoste, simte orice urcuș și orice coborâș pe ulița sentimentelor nutrite pentru ea.

Ochiul femeii este special. Atrage, cucerește, se oglindește în sufletul celui pe care-l are aproape.

Oare câți domni s-au îndrăgostit prima dată de ochii domniței de lângă ei? Oare câți bărbați s-au uitat în ochii Ei și au știut că aceasta le este jumătatea? Nu-i așa că ochiul femeii este atracție și blestem, destin și frumusețe, sclipire și încântare?

Și oare de câte ori au plâns ochii domnițelor de pretutindeni? Nu ține nimeni o statistică, dar zeci de povești de dragoste au înlăcrimat ochi căprui și albaștri și verzi și lacrimi au fost dovada iubirii ce au purtat-o celor din viața lor.

Ochiul încântă de cele mai multe ori, la fel și sufletul onest și încântarea gesturilor de zi cu zi. Dar rămânem astăzi la ochii domnițelor și îi folosim ca un portativ de note muzicale, sau mai bine zis ca pe o pânză pe care să zugrăvim frumosul.

Vă provocăm astăzi la îndrăzneală și vă prezentăm Cat Eye Make Up. Imaginile vorbesc de la sine, noi doar vă dorim seri minunate, ochi plini de iubire și îndrăzneală să vă faceți frumoase, să inovați mereu pentru voi înșivă și pentru cei care vă iubesc.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.