Acum clar zic DA

Daca intr-un articol anterior oscilam intre decizia de a merge singura la o nunta (daca la acel moment nu ai un partener) si decizia de a merge cu un amic (varianta suna un prieten), acum clar merg pe a doua varianta.

Ce-ti ofera un amic sau de ce sa-ti iei un amic la nunta:

– intri pe covorul rosu la bratul unui barbat extraordinar ca doar e prietenul tau; nu mai calci timid si sfios cand auzi imnul acela faimos care se canta ori de cate ori vine vreun invitat; e o placere auzul melodiei respective caci toate privirile celor din sala se indreapta catre voi 2 si nu catre “saraca fata care a venit singura”.

– la acele blues-uri exagerat de romantice si pline de dragoste melodioasa, nu mai stai la masa rememorand si incercand din greu sa-ti alungi gandurile pline de amintirile in 2 traite cu cel ce trebuia sa fie iubirea vietii tale, ci esti pe ringul de dans in bratele unui barbat bun (testat in prealabil ca doar l-ai acceptat ca amic).

– nu mai “beneficiezi” de mila celor de la masa care-ti “imprumuta” partenerul pentru un dans sau poate doua.

– nu ma mananci singura mestecand cu greu bucatele si cautandu-ti involuntar reflexia in farfurie, ci ai cu cine schimba o vorba atunci cand incerci sa prinzi maslina scapata din “arestul” furculitei.

– ai un domn langa tine care poate oferi plicul cu bani, sarcina ce nu da bine atunci cand este “executata” de o femeie.

Ca sa te asiguri ca o sa fie o noapte de vis nu numai pentru miri, ci si pentru tine (chiar daca esti singura), zic sa pui mana pe telefon, sa alegi un amic care sa te danseze toata noaptea si sa dai frau liber la fericire.

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.