Anotimpul nuntii mele – iarna

Iata ca iarna a poposit in pragul casei noastre si acum cu venirea primilor fulgi de nea, ne gandim nostaligic la o frumoasa nunta in anotimpul geros.

Cu siguranta sunt putini temerari in realizarea unei nunti pe timp de iarna, dar pentru cei dintre voi care vor acest lucru astazi prezentam cateva idei de decor, imbracaminte si alte sfaturi utile.

Pentru inceput iarna e intotdeauna mai frumoasa la munte (cel putin asa o vad eu :D), asa incat atunci cand stabilesti locatia de nunta cu siguranta muntele iti va oferi amintiri si fotografii inedite. Eu ma vad mireasa undeva in Poiana Brasov poate Rasnov, voi fetelor?

Pentru ca e iarna trebuie sa fiti pregatite fetelor cu ceva mai mult decat un bolero din dantela… Asa incat o haina blanita poate avea un aspect deosebit atat in fotografii si evident poate fi reutilizata. Cateva idei orientative puteti gasi aici; blana este un trend pentru sezonul iarna 2013-2014.

La capitolul decoratiuni va vom face trimitere la un articol anterior – Nunta Adina si Dudu – unde decoratiunile de iarna realizate de fetele de la Decro au fost uimitoare.

Ca un ultim sfat – investeste intr-un fotograf bun si bucura-te de momentele minunate alaturi de persoana iubita. Si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, Mireasa Buclucasa va propune cateva idei de decoratiuni pentru nunta de iarna. Pareri? 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.