We are back! We are back! Tell the World we are back!

Am revenit! Am revenit cu forțe proaspete și încântare să povestim cu voi.

Ne-a fost greu fără voi, fără povești despre prinți și prințese și fără curiozitățile noastre legate de nunți și mirese și pantofi de cenușăreasă.

De ce-am lipsit din fața domniilor voastre? Am intrat în bucluc. Am intrat într-un bucluc al re-descoperirii de sine, am stat acolo cu bune și rele, căutând, cu disperare uneori, versiunea cea mai bună a noastră, miresele buclucașe. Ne-am re-descoperit, re-inventat și iată-ne acum mai feminine, mai îndrăznețe în a descoperi lumea, mai pline de iubire pentru noi însene și pentru cei din jur.

Așadar, dansăm din nou pe valurile iubirii, vă zugrăvim aici povești din viață, care mai de care mai colorate și pline de haz, încercăm vestimentații de mirese și nuntași, ne încălțăm cu toc și călcăm apăsat pe urma nunților reale, a decorațiunilor și buchetelor de mireasă.

Vă invităm (ups, nu la nunta noastră :P) ci la căutat printre poveștile noastre de aici, cele mai bune soluții pentru voi, pentru evenimentele din viața voastră și pentru micile aspecte pe care e mai ușor să le rezolvați învățând de la alții.

Facem o piruetă și pornim la identificat idei, propuneri și tendințe pentru nunta perfectă. Ne-ar ajuta să dansați împreună cu noi și să ne spuneți ce informații v-ar fi utile, pe la ce capitol întâmpinați greutăți și credeți că noi v-am putea ajuta, ce sfaturi vă sunt necesare.  

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.