Baieti – marimea pietrei conteaza!

diamant blue inel logodna

Pe o zi asa ploioasa ma regasesc meditand la anumite lucruri esentiale intr-o relatie si ce inseamna de fapt aceasta pentru doi oameni indragostiti. Discutand zilele trecute cu cateva prietene (casatorite) am mai aflat cateva pasuri de pe inima acestora, care m-au pus serios pe ganduri.

Pentru inceput oricat de mare ar fi iubirea dintre doi oameni, cererea in casatorie trebuie sa fie totusi neasteptata si eventual realizata intr-un cadru intim, poate intr-o locatie mai speciala pentru voi doi. Vorbind acum direct baietilor – incercati sa fiti creativi, ascultati-va partenera si intuiti ceea ce va face cererea in casatorie un moment de neuitat, un simplu “vrei sa ne casatorim?” nu mai este de mult acceptabil. Construiti amintiri memorabile nu momente de regret…

In al doilea rand, daca tot ai decis sa iti ceri prietena in casatorie facand astfel “pasul cel mare” alegeti totusi un inel de logodna “oau”, pe care aceasta sa il poarte cu mandrie de fiecare data. Si DA – marimea pietrei conteaza! Daca iubita voastra prefera inele cu pietre atunci e cazul sa fie o piatra pe masura, pana la urma orice fata isi doreste sa fie o printesa si chiar daca inelul nu va fi cu diamante cu mai multe carate e clar ca va fi apreciat. Pe scurt alegeti un inel de logodna de tinut pe deget nu de aruncat in cutia cu bijuterii.

Stiu ca poate pentru unii vor fi un soc aceste cuvinte, dar pana la urma noi femeile asteptam sa fim intelese fara a spune prea multe cuvinte… Pentru ca cererea voastra in casatorie sa fie de neuitat venim in ajutorul vostru cu cateva idei de inele de logodna.

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.