Buchet de mireasă de iarnă

buchet-de-mireasa-de-iarna-conuri-trandafiri-rosii-vasc

Pentru că vine iarna și sărbătorile, ne-am gândit să împărtășim cu voi câteva idei pentru un buchet de mireasă inedit în anotimpul rece. Pentru norocoasele care au ales iarna, ca anotimp pentru nunta lor, ei bine avem câteva sfaturi și potențiale idei pentru un eveniment desăvârșit și buchețele de mireasă de neuitat.

Buchetele de mireasă cu flori sunt la mare modă după cum știți, însă ce ne facem noi iarna când aceste flori delicate nu se găsesc sau sunt mult peste bugetul nostru de nuntă? Ei bine putem fi foarte liniștite întrucât se găsesc soluții și florărese cu imaginație.

Iată câteva elemente pe care le propunem noi pentru un buchet de mireasă de iarnă:

  • Conuri de brad – sunt ideale pentru buchetul tău de mireasă, se integrează ușor cu orice tip de floare și poți alege cu ușurință cocarde pentru miri (o nuntă cu tematică de iarnă care te poate inspira).
  • Vâsc – poate fi verde sau roșu și completează perfect buchetul tău, e drăgălaș și oferă un strop de culoare interesant.
  • Flori de cactus – pentru miresicile care caută ceva verde și extrem de feminin, aceste flori sunt foarte ușor de utilizat în buchetul de mireasă și un avantaj al acestora este faptul că sunt foarte rezistente.
  • Crenguțe de brad – dacă vrei un buchet de mireasă voluminos sau în cascadă, atunci poți apela cu siguranță la crenguțele de brad, acestea oferă un aspect deosebit și în ton cu sezonul de Crăciun.
  • Penele – ceva mai extravagant am putea spune, penele capătă și ele un soi de trend în buchetul de mireasă; datorită varietății și culorilor puteți alege o multitudine de variante pentru a realiza buchetul de mireasă de vis (noi am ales o variantă în galerie, ce părere aveți?).
  • Florile de hârtie – un alt trend în materie de buchet de mireasă sunt florile din hârtie; tradițiile oregami iau avânt și ce e drept rezultatele sunt pe cât de spectaculoase pe atât de reciclabile și rezistente și poți chiar să îți construiești un buchet din cartea ta preferată sau cu versurile pe care le iubești – romantic nu?

La capitolul flori care pot fi utilizate în buchetul de mireasă puteți oricând alege trandafirul sau calele, care sunt flori foarte rezistente, dar și o multitudine de alte mici combinații de flori, evident aici discutăm și în funcție de bugetul tău și de tematica nunții.

Cam acestea ar fi sugestiile noastre. Voi ce părere aveți, ce ați alege pentru buchetul vostru de mireasă?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.