Buchet de primavara – unda verde la iubire

Primavara Iubire Camp Flori

Miroase a primavara. Blande raze de soare ne mangaie chipul si creste in noi dorinta de bine, de vise frumoase si dorinte pline de entuziasm. E primavara si parca putem lua lucrurile mai usor, sa le lasam sa curga in voia lor. Si pentru ca ne dorim ca cei din jurul nostru sa-si descreteasca fruntile si sa lase sentimentele frumoase sa patrunda in vietile lor, am zis sa va relaxam cu o istorioara hazlie.

In anii 1500 majoritatea oamenilor se casatoreau in iunie deoarece isi faceau baia anuala in mai si inca mai miroseau cat de cat bine in iunie. Totusi miresele aveau un buchet de flori pentru a acoperi eventualul miros. De aici vine obiceiul de a avea un buchet de flori la nunta.

Sfatul nostru este sa va bucurati de anii frumosi pe care-i traiti, sa mirositi florile cu sufletul, sa dansati in pasi de vals sau de tango sau poate un pic mai zbuciumat in pasi de salsa sau merengue. Si ca sa lasam si generatiilor urmatoare sansa sa se bucure de resursele Pamantului, bucurati-va de apa dar inchideti si robinetul atunci cand aceasta curge fara rost.

Unda verde la iubire, la fericire, la incoltirea celor mai frumoase sentimente care pot mangaia sufletul si face inima sa rada din adanc!

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.