Trandafirul

Trandafir galben

Din zor de timp apus e o lumina de speranta si un simbol al dragostei, e semn de puritate si vestitul rege al verii, e floarea intre flori si muza de inspiratie pentru poeti indragostiti… este el – trandafirul.

Legendele lui sunt de cand lumea si pamantul, este vestit a fi simbolul iubirii si al pasiunii dintre Adam si Eva, el reprezintă asemanarea zeitatii si muza de inspiratie a secole intregi de poeti si iubitori de arta. Un lucru este cert  trandafirul a fost si va ramane cea ma inevinovată dovadă a iubirii.

Si cum ziua de nunta este ocazia ideala de a marturisi lumii intregi iubirea dintre doi oameni, trandafirul un companion de nadejde, fie ca vorbim de buchetul de mireasa, aranjamentul meselor sau aranjamentul lumanarilor, aceasta floare prin varietatea ei de culori va poate oferi un deliciu vizual si un parfum de neuitat pentru tine si invitatii tai.

Pentru tine draga mireasa am făcut o colectie de imagini cu buchete de trandafir si aranjamente florale pentru o nuntă desavarsita in acordul tandru si mereu tanar al trandafirului.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.