Buchete de mireasa 2014

Dupa o vacanta cam indelungata, in care nu prea am atins tastele unui calculator, revenim in forta. Si cum la inceputul fiecarui an sunt dezbatute viitoarele tendinte, astazi o sa discutam si noi un pic despre tendintele buchetului de mireasa in 2014.

Buchetul de mireasa este cu siguranta un punct major pe lista “To Do” a nuntii tale si daca evenimentul minunat este programat in acest an, astazi iti vom povesti (si arata :D) cateva tendinte florale.

Asadar sa incepem:

 • Let’s bring the colours 🙂 – alege un buchet viu colorat in 2014, nu fi timida si nu alege doar o culoare; alege flori in 4-5 culori diferite sau din aceeasi gama cromatica  si evident alege echipa de persoane care iti poate oferi rezultate exceptionale.
 • Bigger is better – da ati inteles bine, mai mare este tendinta noului an; fii curajoasa si alege un buchet de mireasa decorat elegant si cu “volum” :).
 • Accessorize – ok, florile sunt minunate insa poti alege si elemente decorative precum bijuterii, hartie colorata, conuri de brad, fructe sau orice alta idee nastrusnica.

Asadar, acestea fiind spuse, asteptam de la voi pareri si impresii dar si imagini cu cel mai interesant buchet de mireasa pe care cu siguranta il vom posta pe blog. Aaa si ca sa nu uit va doresc in 2014 nunta de vis alaturi de Fat Frumos si mai presus de toate fericire :).

You may also like

5 Comments

  1. Buna Sirenes,

   Buchetele sunt doar surse de inspiratie, iar pentru a avea unul asemanator tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o florareasa iscusita.

   O zi cu zambete iti uram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.