Cartea mea de vizita

Mireasa Buclucasa isi doreste carti de vizita!

Da vine un moment in viata fiecarui blogger cand realizezi ca trebuie sa ai pe langa prezenta online si o prezenta offline. Nu este suficient sa fii prezent la anumite evenimente si sa cunosti persoane din diferite domenii, trebuie sa ai la indemana instrumentul prin care acei oameni sa te tina minte. Si nimic nu este mai bun decat o carte de vizita care sa scoata in evidenta cine esti, ce faci si cum poti fi gasit in imensa comunitate online.

Intamplator am tras cu urechea, la un eveniment (sa imi fie rusine – stiu, stiu…), unde doua persoane discutau aprins despre cartea de vizita prezentata. Persoana care a primit cartea de vizita era profund impresionata de aspectul acesteia si de faptul ca era realizata dintr-un material plastic transparent, fiind ceva cu totul nou si inedit si deosebit de aspectuos.  Ei bine, conversatia a continuat, fara urechile mele curioase, insa am ajuns acasa si am hotarat sa aflu unde pot gasi si eu cea mai tare carte de vizita.

Zis si facut am descoperit compania care realizeaza carti de vizita din plastic transparent. Tot ce ne mai trebuie este un design buclucas, asa ca noi :D. Speram sa va impresionam placut cu noile noastre carti de vizita personalizate in curand.

Sursa imagine: Site Advicemedia.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.