Ce bautor de bere nu voi iubi niciodata

despre-barbati-si-bere

Nu voi iubi niciodata barbatul superficial si care face gesturi gratuite pana in momentul in care cucereste fata, iar dupa ce trece acest moment nu mai stie sa daruiasca o floare.

Si nu voi iubi niciodata barbatul care face gesturi mici pe furis, sa nu cumva sa-i scada barbatia daca daruieste o floare in vazul baietilor de cartier cu care se intrece seara la bere.

Si daca tot am ajuns la capitolul bere, nu voi iubi niciodata barbatul care isi ascunde defectele precum berea sta ascunsa sub spuma alba. Vreau ca atunci cand dau spuma la o parte, sa gasesc un barbat tandru care nu asteapta ziua mea de nastere ca sa-mi daruiasca o floare. Si vreau sa nu fie superficial precum e spuma intr-o halba de bere, ci sa se implice in amor si sa-l crestem impreuna frumos.

N-are sens sa ne amagim ca daca spuma e buna si berea de dedesubt e buna. Cateodata barbatul care se dezvaluie e departe de a fi fiinta cu suflet cald pe care o cautam.

Si nici barbatul care face spume cand ia contact cu gesturi romantice, nu-l voi iubi niciodata. La cate capcane si cate incercari sunt pe drumul vietii, macar viata in doi sa creeze un decor cald in care tandretea si gesturile mici si pline de iubire sa fie la ele acasa.

Iar daca la bere mi-e simplu ca mi-am definit deja gusturile si stiu la acest moment exact ce marca imi place si cat de buna e cand o savurez intr-o zi torida de vara, la barbati tot timpul mi-a fost greu: fie a fost spuma buna si cand am dat valul la o parte a aparut el, cel care nu stie sa ma mangaie atunci cand inima mea o cere, fie nici nu am apucat sa dau spuma la o parte ca trupul lui era prea grabit sa treaca la urmatoarea, fie, sub spuma, gustul era prea amar, amintire grea a celei de dinainte.

Si nu voi iubi niciodata berea statuta, care nu mai are nici un gust; voi iubi intotdeauna barbatul dinamic, care se misca incolo si incoace, care stie sa fie activ si sa se planga cat mai putin de cat de grea e viata. Caci nu voi iubi niciodata barbatul care a stat sa-i pice din ceruri: banii, munca, femeia.

Si inca o data, nu voi iubi niciodata barbatul indecis, care nu stie daca-i place o bere blonda sau una bruna, marca x sau marca y. Pana la urma la toti ne place ce-i frumos si aia si cealalta si ailalta, dar cand e vorba de dragoste adevarata, tot ce-i frumos trebuie canalizat catre Ea, iubirea vietii lui si nu uitata privirea si in stanga si in dreapta; e drept ca si iubirea asta e tulbure de la bere, dar la un moment dat omul isi face un rost alaturi de perechea sa si e cazul sa existe si loialitate, respect, dedicare si implicare.

Iar daca nu stie sa toarne o bere, parca nu va sti sa verse in inima mea acel sentiment care sa ma faca sa-l iubesc de la calcai pana la ultimul fir de par.

Mi-e sete de bere, dar de o bere buna, a naibii de buna si pe care sa o savurez pana la adanci batraneti, pana cand moartea ne va desparti.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.