Ce faci cand ai o nunta si nu ai partener?!

partener-nunta-solutii

Ma intreb cate femei, dar si cati barbati s-au aflat cel putin o data in postura de a trebui sa mearga la o nunta si sa nu aiba un partener sau o partenera; banui ca multi, chiar daca nu toti vor recunoaste.

Bat clopote de nunta la un prieten sau la un amic, tinuta ai, starea de spirit potrivita ar aparea, dar cum sa calci pe covorul rosu singur/a?! Cam trist, cam greu, cam aiurea…

Cand incep la o nunta acele cantece romantice de-ti intra in suflet si te duc cu gandurile la iubirile traite, la dragostea care se consuma frumos chiar daca uneori se termina dureros, parca te simti in plus si vrei sa te ascunzi, sa te faci mic si sa dispari cand stii ca nu ai cu cine “tasnesti” pe ringul de dans.

Asa ca parerea mea este sa apelezi la “artileria grea” si sa suni un prieten. De ce sa nu fie in legea firii sa te duci cu un amic sau cu un partener pe care inca nu stii ce loc ocupa in viata ta sau poate cu un coleg/fost coleg. Pana la urma este vorba de o noapte in care daca tot te duci la o petrecere ai face bine sa te si distrezi.

Voi ce parere aveti? Sunati un prieten si mergeti impreuna sau va bazati pe ideea unei cuceriri la fata locului?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.