Ce le spunem copiilor nostri?!

Iata ca a trecut si duminica zi de odihna si de petrecut cu familia. Iar in momentul acesta ma gandesc ca daca as avea 2 piticoti alergand pe langa mine, nu as sti ce sa le zic.

Intr-un oarecare oras al Romaniei, in care se intampla sa fiu la acest moment, la 10 metri de mall-ul orasului, e cuib de prostituate. Fete tinere, imbracate sumar, care mai de care in rochii ce lasa la vedere aproape tot ce a fost dat omului sa aiba.

Se cheama prostitutie si se pare ca traim cu ea la coltul strazii. Daca toata lumea pana acum s-a intrebat de ce apeleaza aceste femei la o atat de josnica activitate, eu ma intreb cum pot domnii sa opreasca si sa solicite un astfel de serviciu. Pana la urma e un exemplu real de cerere si oferta – daca nu ar exista cerere, nu am mai vedea atata nuditate vanduta la colt de strada.

Mi se pare strigator ca nu facem nimic si singura reactie a mamelor este sa puna mana la ochi copiilor. E la fel cu a inchide ochii…

Poate ca nu ar mai trebui sa inchidem ochii; pe de o parte, am putea sa ne facem barbatii fericiti in mod constant si poate sa-i educam pe cei care apeleaza la astfel de servicii, iar pe alta parte poate ca institutiile abilitate in domeniu, ar putea orienta pe aceste tinere, care se vand, catre online. Macar in online putem limita accesul copiilor nostri si ii putem tine departe pana cand vor ajunge oameni de cinste, capabili sa distinga singuri intre rau si bine.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.