Coafura de mireasa – impletituri si cocuri

Coafura Mireasa Coc Decoratiuni

Intr-un articol precedent am povestit de importanta deciziei pe care trebuie sa o faci in momentul alegerii coafurii de mireasa. Dupa cum spuneam decizia e foarte grea si consuma timp.

Astazi iti propunem cateva idei legate de cocuri. Cocul este una dintre cele mai clasice coafuri, iar formele in care acestea se regasesc sunt nenumarate, de la cocuri voluminoase, clasice, tip printesa, impletit etc.

Alegerea cocului potrivit pentru tine este deosebit de importanta si necesita consultarea unui stilist. Un coc perfect trebuie sa fie conform cu anatomia capului si a fetei pentru a realiza o capodopera de coafura. Deci inspira adanc si inarmeaza-te cu multa rabdare – mergi la o proba de coafura si alege ceea ce te avantajeaza.

Daca ai decis sa faci o proba de coafura indicat este sa ai cateva modele alese prin care sa poti trece cu stilistul tau. E bine sa te decizi inainte daca vrei decoratiuni in coafura ta de tipul: flori naturale, bentite, bijuterii si cel mai important voalul. Daca decizi sa ai o proba de coafura trebuie sa ai cu tine toate aceste ornamente, altfel nu vei avea o imagine completa a cocului tau.

Cum la moda sunt cocurile cu impletituri va oferim astazi cateva idei pentru coafura voastra de mireasa. Ce parere aveti?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.