Coafura de mireasă stil boho

coafura-mireasa-stil-boho-coc-lejer

 

Alegerea unei coafuri de mireasă nu este niciodată simplă. Luam aici in calcul culoarea părului, lungimea lui si evident ne întrebăm ce ar merge ce ne-ar putea pune cel mai bine în evidență. Astăzi noi vă vorbim puțin despre coafura de mireasă stil boho.

Pentru cele care nu știu ce anume este stilul boho… Ei bine acest curent vestimentar și nu numai, inspirat din anii ’70, se axează pe lejeritate și lipsa unei structuri cromatice organizate. Este un stil fresh, chiar gypsy și care cu siguranță a acaparat rapid interesul vedetelor și nu numai.

Poate vă veți întreba de ce stilul boho, ei bine pentru că avem nevoie să respirăm… Noi femeile privim nunta ca pe o desfășurare de forțe organizatorice, o dovadă a excelenței în atenția la detalii și mai presus de toate un șablon de perfecțiune de admirat pentru cei din jur. Ce uităm adesea este că acest eveniment trebuie să fie o reflexie a iubirii noastre și evident un moment de relaxare și bucurie intensă alături de cei dragi. De aceea îți propunem să fii o miresică relaxată …

Din categoria coafura de mireasă stil boho îți propunem astăzi câteva idei boeme.

  • Împletituri
  • Coc lejer
  • Bucle în vânt

Evident coafura de mireasă boho poate fi asortată cu diferite accesorii și diferite flori și coronișe de flori. Ceea ce este minunat la acest stil este faptul că nu există o rețetă perfectă, ci doar rezultate creative și pline de inspirație.

În final buclucașele  îți recomandă să fii o mireasă fără constrângeri și să alegi acest minunat stil boem, despre care îți vom mai povesti în articolele viitoare. Până atunci îți așteptăm cu interes părerea și sugestiile 🙂 .

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.