Coafura pentru mirese cu parul lung

Coafura-mireasa-cu-parul-bucle-coafura-accesoriu-floral

Primul lucru la care o mireasa se gandeste dupa ce a fixat ziua cea mare este: “trebuie sa imi las parul sa creasca, pentru ca hair stylist-ul sa aiba ce sa imi faca…”. Fraza aceasta este des intalnita in randul miresicilor si sincer m-a dus cu gandul la Ileana Cosanzeana. Oare toate vrem sa avem parul acela lung si frumos care sa ne fluture in vant in ziua nuntii?!

Ei bine pentru acele viitoare miresici care isi doresc sa aiba bucle lungi in ziua nuntii, azi va vom da cateva idei de coafuri speciale pentru parul lung si cateva sfaturi pentru intretinerea acestuia:

  • Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este: cat de repede iti creste parul. Acesta este poate cel mai important lucru pentru ca, in functie de lungimea pe care doresti sa o aiba parul tau in ziua cea mare, trebuie sa iei in calcul timpul de crestere si de cand trebuie sa incepi procesul acesta. Spre exemplu sunt persoane care in 6 luni pot creste 20 cm in lungime, dar si persoane care pot creste doar cativa cm.
  • E foarte important sa avem grija de sanatatea parului nostru. Da ne dorim o lungime maxima, dar daca varfurile sunt despicate la final nu am realizat mai nimic… Asa incat va sfatuim periodic sa mergeti la coafor pentru taierea varfurilor; acest lucru va ajuta la cresterea sanatoasa a parului si rezultatul final va fi mai mult decat satisfacator. De asemenea puteti utiliza un ser protector pentru varfurile despicate (personal optez pentru marca Kalos, insa aceasta trebuie sa fie o alegere bazata pe tipul de par).
  • Nu in ultimul rand, alegeti coafura de mireasa ce vi se potriveste fizionomiei fetei – consultati un hair-stylist. Acesta cred ca este poate cel mai important aspect pentru ca, peste ani, atunci cand veti privi la fotografiile de nunta, nu trebuie sa va vina in minte expresia “ce a fost in capul meu cand am ales coafura asta”, trebuie sa fiti convinsa ca a fost alegerea perfecta. Asa incat realizati o coafura de proba, daca ceea ce vedeti in oglinda este varianta ideala atunci decizia este una de bun augur.

Cam acestea ar fi sfaturile noastre pentru o coafura de mireasa cu parul lung. Voi la ce trucuri apelati pentru o  in ziua cea mare?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.