Cu si despre Sf. Valentin – DA

Azi o sa povestesc depre cele 3 motive stupide pentru care eu sarbatoresc Sf. Valentin.

1. Imi educ prietenul – da trebuie sa recunosc prietenul meu nu e campion la gesturi romantice si de altfel nici eu nu sunt indeosebi de romantica, insa exista momente in viata unei femei cand simti nevoia de rasfat; asa ca Sf. Valentin e ocazia perfecta pentru ceva “obligatii” de cuplu, ceva flori si sampanie, o cina in oras, nimic fancy insa vreau sa vad ca mi se acorda atentie. O fraza care imi vine in minte acum este: ” stiu ca sunt cool si ai multa libertate, dar uneori trebuie sa ma tratezi ca pe o printesa!”

2. Inca un motiv sa discutam – in era calculatoarelor si a jocurilor online, comunicarea in cuplu devine parca un sport extrem, nu mai avem timp, suntem online, nici nu putem sa ne exprimam bucuria fara a posta pe Facebook. Asa ca in ziua de 14 ies la o cina fara telefoane si acces Wifi pentru a putea avea un moment in care ne ascultam si vorbim, fara tastatura de la telefon sau calculator.

3. Vreau sa fiu originala – avand in vedere multimea de obiecte comercializate in aceasta perioada, Sf. Valentin este o ocazie pentru mine de a ma autodepasi. Avand in vedere ca sfanta treime in aceasta zi este: flori, orice in forma de inimioare si jucarii de plus cu I LOVE YOU, cred ca este momentul sa faci ceva pentru a iesi din tipare. Trebuie sa iesim din monotonie asa ca facem gesturi speciale pentru a arata ca flacara nu s-a stins. (anul acesta poate voi gati o cina speciala si vom urmari impreuna “finaly” acel film strain pe care il iubesti atat de mult si pe care eu sincer nu il inteleg :D).

Ok, cam asta e scurta mea lista cu motivele pentru care sarbatoresc aceasta sarbatoare de import american. Lista cu motive pentru care sa nu sarbatoresc este insa mult mai lunga si o sa va povestesc in una din zilele viitoare cateva opinii culese in mica si modesta mea experienta. Pana atunci astept opinia voastra dragelor.

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.