Culoarea dragostei

inimioare-culoarea-dragostei

Stateam si ma gandeam in ce culori iubesc sau mai bine zis am iubit de-a lungul timpului. Cred ca am iubit in alte culori de fiecare data cand felul acesta de sentimente mi-au intrat in suflet.

Cred ca prima iubire am trait-o in alb si roz. Am trait-o in alb pentru ca a fost ceva pur, ceva ce mi se intampla pentru prima data, mie, fata lu’ mama care devenise om mare. Era pentru prima data cand atingeam buzele unui barbat, prima data cand ma lasam mangaiata de privirea celui de langa mine. A fost o iubire in alb pentru ca eram senini amandoi, indragostiti sub streasina aceea pe care o numeam iubire pentru totdeauna. Si lucrurile au crescut frumos si nici acum nu mi-e clar unde a disparut duiosia si caldura sentimentelor pe care le incercam, dar cert e ca a fost o iubire ce a ramas acolo in trecut. De aceea zic mereu ca atunci am iubit si in roz; altfel spus, am ras mult, am alergat in noapte ca sa vedem care dintre noi poarta o iubire mai mare, ne-am uitat la stele intrebandu-ne cum vor fi ele in acelasi minut din anul urmator, ne-am declarat tot felul de lucruri care depasesc sfera pe care o poate trai omul. A fost o iubire roz, o iubire de copii care devenisera oameni mari pe nesimtite. Daca era sa fi fost iubirea cea mare, nunta noastra sigur ar fi fost decorata in roz si alb.

culoarea-dragostei-roz

A doua iubire am trait-o in verde. Soarta face ca la momentul acela nici nu imi placea verdele, nu aveam de culoare verde, nici cea mai mica piesa de vestimentatie. Insa a fost o iubire verde, plina de speranta, plina de inima deschisa, de traire vie a ce-I mai frumos si cald intre 2 indragostiti. A fost si mai verde pentru ca am trait cele mai dragi momente in natura, cu imbratisari calde in mijlocul stancilor falnice, cu saruturi lungi la care raul curgator ne-a fost martor. Daca era sa se concretizeze in iubirea vietii si sa spunem DA, toata nunta ar fi fost decorata in verde.  Poate ca mai adaugam si un pic de crem pentru ca iubirea era una matura, traita constient si cu dorinta de a iubi cu foc, intens si real.

culoarea-dragostei-mar-verde

Dar iubirea magica a fost cea de-a treiaa. O vad si azi in albastru deschis, intr-un bleu care te ademeneste sa stai lipit de celalalt, sa te cufunzi in bratele jumatatii tale si sa uiti ca la fiecare pas viata iti pune obstacole. Pe aceasta am trait-o onest, cu toate gesturile de iubire pe fata, fara ascunzisuri, fara sa risipim momentele in 2, cu seninatate in inima si cu incantare in privire. Decorul de nunta ar fi fost tot in nuante de albastru, iar buchetelul miresei sigur ar fi fost din flori de camp, imbinare intre albastru inchis si albastru deschis ca seninul cerului.

culoarea-dragostei-cer-albastru

Daca ar fi astazi sa aleg culoarea decorurilor de nunta, nu pot. Cred ca nimeni nu poate sa-l aleaga pe cel potrivit decat atunci cand isi vizualizeaza propria nunta. Decorul de nunta tine de cei 2, de mireasma iubirii celor 2. S-ar putea ca mie sa-mi placa galbenul, iar lui sa-i placa culoarea gri, dar important este culoarea dragostei noastre, ea este cea care va hotari nuantele nuntii. Si nu e ca in pictura, combinam cele 2 culori si folosim culoarea noua care iese, ci ne alaturam inimile si dragostea va scrie cu, condeiul sufletului culoarea iubirii dintre noi 2.

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.