Decidem sau nu vestimentatia domnisoarei de onoare?

rochie simpla roz domnisoara onoare

Domnisoara/domnisoarele de onoare sunt un element important in ritualul de nunta la romani. Cavalerii de onoare, asa cum sunt numiti in popor, pot fi un element esential in organizarea nuntii tale. Fie ca e vorba de o persoana apropiata sau o ruda draga, persoana pe care o alegi pentru indeplinirea acestei functii importante, trebuie sa fie un punct de sprijin pentru tine.

De ce spun aceste lucruri?! Pentru ca partial te poti baza pe o domnisoara de onoare descurcareata sa te ajute in detaliile de ultim moment (asta in cazul in care nu ai un event planner). Aceasta poate: sa iti conduca masina pentru a recupera perechea aceea de ciorapi pierduti, te va ajuta sa te imbraci in rochia de mireasa si iti va organiza o petrecere de burlacite asa cum ti-ai dorit sau poate doar o escapada cu fetele intr-un loc relaxant.

Astazi vreau sa discut cu voi un subiect mai putin abordat de catre miresicile din Romania, cu toate ca acesta este de mult o stiinta in occident. Intrebarea este aceasta: ce facem noi, miresele, cu domnisoara de onoare? Ii alegem vestimantatia sau nu?

Sa incepem cu varianta usoara, raspunsul NU. Domnisoara noastra de onoare isi va alege singura tinuta/tinutele in care se va prezenta la nunta ta si tu draga mireasa nu ai absolut nici o grija. Dezavantajul, daca pot sa spun asa, apare atunci cand domnisoara ta de onoare decide sa fie creativa, o rochie mult prea alba sau ceva mult prea mini, culoarea total in dezacord cu tema nuntii tale etc. Si evident ea va fi in prim plan in toate fotografiile tale.

Daca nu esti dispusa sa iti asumi acest risc, varianta a doua este DA – mireasa se implica. Dezavantajul tau ca mireasa este multiplicarea deciziilor legate de nunta, insa cu toate acestea in momentul in care ai ales o tema pentru nunta ta, alegerea vestimentatiei pentru domnisoara de onoare vine de la sine. Asfel vei fi o mireasa fara griji, pozele vor fi perfecte si domnisoara ta de onoare se va potrivi ca o manusa idealului tau de nunta perfecta.

Voi ce parere aveti? Decidem sau nu vestimentatia domnisoarei de onoare?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.