Despre noi

Mireasa Buclucasa in devenireSuntem 2 oameni cu interese obisnuite si ciudate totodata, pe care Iasiul le-a provocat sa paseasca pe alei comune. Si totul a pornit intr-o seară de octombrie, cand trecand pe vechea alee Lapusneanu, un moment de sclipire sincrona, de lucru facut instinctiv, fara explicatie sau motivatie interioara sau de altă natura, ne-a proptit in fata unei vitrine cu rochii de mireasă. Si fara sa fi trait deja o nunta grandioasa, fara sa fi zambit de sub o rochie superba de mireasa, ne-am gandit sa incropim un blog despre nunti, mirese de azi si de ieri, raspunsuri si intrebari, vise purtate de trasuri de poveste.

Am pornit la drum cu pasi de vals lent descoperind incet incet o lume de poveste in care personajul principal – mireasa, are la dispozitie mii de piese de puzzle pentru a-si construi povestea. Misiunea noastra este sa usuram sarcina mireselor care vor gasi aici pe blog la noi, idei de tot felul, raspunsuri la cele mai buclucase intrebari, solutii traditionale sau traznite pentru a-si construi nunta tesută cu aroma de poveste.

Si uite-asa sa inceapă totul si sa zugravim impreuna primele contururi ale nuntii voastre; speram sa ne fiti aproape, mirese prezente, viitoare sau trecute, speram sa zambiti fericite si sa va implicati in demersul nostru, in ideea de a crea aici un loc pentru noi toate care mereu am visat la finalul povestii „si au trait fericiti pana la adanci batraneti”.

Miresele Buclucase

Contact Mireasa Buclucasa (pentru orice idee nastrusnica…)

4 Comments

  1. Foarte interesant blog. Eu am avut nunta anul acesta si urmeaza sa scriu cateva articole despre cum am organizat nunta. Mie, personal, mi-au fost de folos diferite bloguri de unde am cules fel de fel de idei. Google-ul a fost cel mai bun prieten al meu in aceea perioada. Spor la scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.