Despre Târgul de Nunți – Palas Wedding Days 2016

targ-de-nunti-palas-iasi-noiembrie-saria-stand

Am perindat weekend-ul acesta la târgul de nunți – Palas Wedding Days în Iași și evident vă povestim puțin despre impresii și păreri la cald de la eveniment. Așadar ce am găsit aici au fost doar câteva stand-uri (16 mai exact) plasate în atrium Palas Mall. Evenimentul a avut desigur și un cârlig bun – tombola cu premii unde se puteau câștiga 1 set de bijuterii Sabrini, un voucher cadou de la Bridal Couture și marele premiu o petrecere pentru nunta ta în limita a 100 persoane la Congress Hall. Sperăm că norocoasele câștigatoare se vor bucura maxim de premiu 🙂 .

Pe scurt am găsit aici câteva noutăți. La promovare au venit cei de la Centrul de evenimente Agora (fostul centru Providenta) cu oferte pentru sali de capacitate pana la 800 de persoane (și evident generoasa parcare oferită). Ne-a placut standul lor și vă lasăm și un link unde puteți afla detalii – centrul-agora.ro.

Ne-a mai plăcut standul celor de la Saria.ro, am găsit aici model de invitații de nuntă despre care vorbeam într-un articol precedent :), lucru care ne-a bucurat maxim și vă invităm și pe voi să le descoperiți oferta. Și tot la capitolul ne-a placut noile inele de logodnă de la Coriolan, sunt chic și chiar accesibile ca preț (asta pentru domni 😀 ). Dacă nu ați ajuns la eveniment atunci nu e problemă, veți găsi pe site și în showroom Iași modelul potrivit pentru orice gust și buzunar.

Desigur la eveniment au fost reprezentanții caselor de top din Iași în materie de rochii de nuntă și costume pentru miri, vorbim aici de Nanette, Claudiu Ungureanu – Ceremony Collection si Noblesse Bridal. Am văzut expuse rochii de mireasă deosebite însă gusturile nu se discută, eu aș fi preferat ceva mai romantic și cu mai puține cristale – but that is just me – și din acest motiv nu am probat nimic, deși mărturisesc că voiam să prezint ceva pe blog 🙂 . Oricum vine Târgul de Nunți din Februarie la Iași :D.

Restaurante au fost prezente cu oferta după cum spuneam cei de la Agora și Popas Păcurari, Casa Vânătorului și evident Congress Hall Palas.

Bun cam acestea sunt impresiile noastre, ca să nu uit cei de la Nannette au o ofertă de reducere de până la 50% în această perioadă, așa că dacă vânați o rochie de mireasă puteți opri și pe aici.

Gata cu târgul de nunți de la Palas, ne reauzim curând cu detalii despre evenimente de nunți din Iași.

Cu drag,

Miresele Buclucașe (sau zăpăcite uneori)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.