Dragostea danseaza

Ce-i drept poate sa ni se citeasca dragostea in ochi si inima sa ne tresalte de fericire cand ne vedem jumatatea, dar cand vine vorba de nunta, dragostea danseaza: valseaza pe ringul de dans, face hore printre mese, face blues-uri romantice pe tot timpul petrecerii.

Si pentru ca petrecerea nuntii sa fie una reusita, toata lumea danseaza. Si cand zic toata lumea, includ aici si mirele si mireasa. Nu trebuie sa fie nu stiu ce genii in ale dansului, dar ei sunt cei care antreneaza petrecerea sau o lasa sa se duca spre zona de noapte nereusita.

Uneori pasi sunt grei, nu toti ne-am nascut dansatori si de multe ori suntem stangaci, nu tinem ritmul, calcam pe picioarele celorlalti, dar ca orice altceva in viata aceasta, exista solutii. Si cea mai buna solutie in acest caz sunt cursurile de dans. Mai ales daca ai planificat nunta cu ceva vreme inainte si ai timp sa decoperi pasii de dans, cel mai bine e sa apelezi la profesionisti.

Si poate ca nu pare cea mai buna solutie sa te duci sa „rada” altii de stangacia ta, dar experienta mi-a aratat ca nimeni nu rade, multi nu stiu sa danseze, nu e atat de greu sa legi cateva „secvente” de dans si nu trebuie sa ai talent pentru acest lucru. Iar daca sunteti timizi si va e greu, o varianta de mijloc este sa mergeti sa faceti cursuri de dans in privat. Intr-adevar costa mai mult, dar esti doar tu cu fat-frumosul inimii tale si profesorul de dans.

Si ca sarcina sa va fie mai usoara, va las mai jos cateva linkuri ale unor sali de dans din Iasi:

E minunata lumea dansului (chiar si pentru cei mai stangaci), asa ca pasiti cu incredere si un-doi-trei, un-doi-trei.

Sursa imagine: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.