Ganduri zodiacale la rascruce de ani

BerbecHoroscop 2013 berbec
Nimic nu le incanta mai mult pentru anul ce vine decat dorinta de a experimenta noi orizonturi. Ceea ce e trait e deja trecut, iar gandurile sunt indreptate catre a trai experiente unice, condimentate, colorate cu aventura si entuziasm. Pentru anul ce vine, se incapataneaza cu tarie sa bifeze noi experiente atat profesional cat si personal.


TaurHoroscop 2013 taur

Provocarile nu vor ramane fara raspuns. Isi vor asuma riscuri, dar vor evalua bine actiunile in care se va implica si cele pe care le vor privi de departe. Dincolo de satisfactiile profesionale, in anul ce vine vor cocheta cu tot felul de activitati specifice zonei sociale.


Gemeni

Horoscop 2013 gemeniNimic nu e mai frumos si trait mai patimas pentru tine decat bucuria sarbatorilor de iarna. Pregatesti meticulos cadourile pentru cei dragi, iti alegi cu grija tinuta cea mai deosebita pentru a fi in centrul atentiei si astepti cu nerabdare ca Mosul sa coboare pe horn si sa iti aduca in dar cele mai frumoase cadouri. Pentru voi dragele mele e cu adevarat magie in aceasta perioada!
Un an intens in trairi “ameninta” sa vina. Se anunta precipitatii de fericire in plan personal, cu accent pe ceea ce inima isi doreste sa traiasca. Magie in plan personal, completata cu experiente profesionale diverse care sa contribuie la dezvoltarea personala. Multa munca, dar si multe satisfactii personale.


RacHoroscop 2013 Rac
Isi propun sa viseze mai mult, sa traiasca mai mult, dar sa nu-si piarda stabilitatea pe care si-au construit-o in anul care tocmai se termina. Vor fi zile in care vor zbura libere pe taramul aventurii, insa acestea se vor echilibra cu zilele de activitati profesionale sau educationale realizate cu multa sarguinta.


LeuHoroscop 2013 Leu

Stiu ce vor pentru anul care vine, insa mereu mai adauga cateva obiective astfel incat sa nu ramana la un moment dat fara prea putine activitati. Isi propun sa calatoreasca mai mult, sa se dedice si activitatilor sociale, insa planul profesional ramane si el in prim plan.


FecioaraHoroscop 2013 Fecioara

Organizata din fire, fecioara are un fior pe sira spinarii cu fiecare apropiere a sarbatorilor, totul trebuie sa fie la locul lui, casa sa straluciasca, mancarea sa fie gustoasa si bradul frumos impodobit. Cea mai mare bucurie a fecioarei in perioada sarbatorilor e ca cei din jurul ei sa fie fericiti si impliniti. Toate aceste iti vor aduce cea mai mare satisfactie, caldura in suflet si un sentiment puternic de implinire.
Anul pleaca un pic cam repede, dar ianuarie este luna ideala pentru planul pe 2013. Gandurile sunt indreptate catre crestere profesionala, atata timp cat aceasta nu va “deranja” lucrurile din planul personal care au inceput sa prinda contur. Prioritate ia viata personala, insa daca aceasta este in parametri de siguranta, orientarea profesionala este de bun augur.


Horoscop 2013 BalantaBalanta
Isi doresc sa surada si in plan personal si in plan profesional. Un loc de munca suficient de sigur le lasa front de actiune in plan personal. Traiesc vise in 2 si isi fac timp si pentru a se bucura de rezultate profesionale. In anul ce vine, balanta face un echilibru excelent intre personal si profesional.


ScorpionHoroscop 2013 Scorpion
In anul ce vine, aventura continua, dar isi face simtita latura serioasa. Nu mai e loc de experiente si trairi limitate, focalizarea fiind pe planul personal si pe relatiile de lunga durata. Inarmate cu tot felul de obiective profesionale pe care si le vor atinge treptat, in anul care bate la usa, vor acorda prioritate si vietii personale puse pe stand-by.


Horoscop 2013 SagetatorSagetator
Sa inceapa anul caci planurile sunt mari. Apare preocuparea pentru cresterea aparitiilor sociale de tot felul, trairii la maxim a vietii personale, construirii de bucurii mici pentru propria persoana si pentru cei dragi. Bucurie, veselie, entuziasm si mult zgomot pozitiv in anul ce vine.


Capricorn Horoscop 2013 Capricorn
Nu mai e timp de plans dupa anul care pleaca dat fiind ca-s dorinte mari in planul intim, al vietii traite in doi. Isi doresc sa mearga mai departe, sa traiasca sentimente pe care nu aveau timp sa le dezvolte, sa invete sa faca un echilibru intre ceea ce musai necesar de facut in afara caminului si ceea ce e dat sa traiasca in cuplu.


horoscop-2013-varsatorVarsator 

Se vor plimba din plin pe cele mai frumoase carari ale vietii. E momentul sa invete sa accepte riscul, sa traiasca mai mult in prezent si sa traiasca viitorul atunci cand ii va veni randul. Vise cu gramada, mare parte indeplinite, multe lucruri contruite in plan personal si o viata sociala din ce in ce mai activa. Anul vine cu experinte sociale multiple si maxima incantare personala.


PestiHoroscop 2013 Pesti

Pestii sunt cei mai atasati de familie, sarbatorile nu sunt sarbatori daca cei dragi nu sunt alaturi de voi in aceste clipe, asa ca veti face orice cu putinta pentru a fi acolo inconjurate de toti cei pe care ii iubiti si apreciati. Nimic nu e mai de pret pentru voi, iar mosul o sa aduca de toate pentru ca totul sa fie perfect!
Societate e cuvantul de ordine pentru anul ce vin. Cu partenerul de “manuta”, se vor aventura in experinte sociale nenumarate. Este timpul sa cunoasca, sa socializeze, sa rada cu toata inima intr-un public tot mai divers. Armonie si viata traita social scrie in calendarul pentru 2013.

Una peste alta, se aud clopote de nunta si in anul 2013, miresicile vor fi ideal de frumoase iar mirii foarte mandrii si aratosi. Noi va uram un an nou in care toate planurile sa vi se indeplineasca si sa fiti alaturi de cei dragi in armonie si binecuvantare! Happy new year – 2013!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.