Ia-ți mireasă ziua bună, timp de o săptămână

Organizare-nunta-relaxare

Ia-ți mireasă ziua bună și oare de ce nu ți-ai lua-o mai devreme și nu te-ai bucura de câteva zile de tine cu tine însuți. Nu, nu vorbim de o lună de miere înainte de nuntă, una a ta cu tine însuți, deși nici aceasta nu sună rău deloc 🙂 .

Vă facem astăzi o propunere pentru săptămâna nunții, așa, special pentru o mireasă care-și ia ziua bună:

  • Luni – începe săptămâna cu un sărut savuros pentru cel ce-ți va fi aproape pentru zilele de iubire ce vor urma; și savurează încet și o cafea, da, râzi stupid de cât de fericită ești, simte-te copilă și poate rătăcită printre amintiri și un pic de melancolie.
  • Marți poate să înceapă surprinzându-te cum privești cu zâmbet rochia de mireasă ce e pregătită să o îmbraci la cel mai mare eveniment din viața ta de adult. O, daa, o poți lua și o poți pune pe tine și te poți furișa să te uiți în oglindă iar și iar. Nu e nimic mai prețios decât să fii fericită!
  • Miercuri nici nu începe bine și trebuie confirmate și meniurile și de vorbit și cu fotograful și cu DJ-ul și câte și mai câte nu sunt pe lista de TO DO. Sau poate că zici un DA puternic la o cununie civilă pe care n-ai vrut-o în aceeași zi cu restul evenimentelor. Indiferent de situație, nimic nu te împiedică ca pe seară să dai drumul la apă călduță, să pui un strop de ulei de iasomie, să-ți torni un pahar de vin roșu și natural, să te cufunzi și să-ți încânți gândurile cu “Am făcut-o și pe asta!”
  • Joi este Joia mare în care te gândești deja la coafură, machiaj, rochie și la toate lucrurile materiale pe care ai reușit să le faci, să le organizezi și care vor ieși chiar bine. Poate că printre atâtea lucruri materiale, joi este chiar un moment potrivit ca să mulțumești Celui de Sus care a făcut și face în fiecare moment ca toate să fie posibile și să ne încânte sufletele.
  • Vineri e ultima zi de război cu tot ce ține de organizare și ultima noapte a ta înainte să devii mireasa vieții lui. Comportă-te ca atare: fii o prințesă, dansează în picioarele goale prin casă, zâmbește-ți mult, fii cu adevărat bucuroasă că ți-ai găsit jumătatea.

Iar în a 6a zi, trezește-te odihnită, trăiește răsăritul, ai încredere și urmărește un singur obiectiv: acela de a te bucura de tot ce ți se întâmplă; nu contează că fața de masă nu e dreaptă, că a căzut o floare din buchetul de mireasă, că ți s-a murdărit un pic rochia și așa mai departe, contează că tu acum, azi și de acum înainte îți trăiești fericirea de soț și soție.

P.S. Acest articol este dedicat prietenei noastre Claudia. Vei fi o mireasă minunată și o soție fericită! Te iubim!

 

You may also like

1 Comment

  1. Multumesc mult!!! Un super articol si nu o spun doar pentru ca imi este dedicat.
    O sa iau fiecare zi pe rand, cu bucurie pentru ceea ce aduce ea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.