Idei inedite pentru o cerere in casatorie ca in povesti

Astazi scriem o poveste pentru barbati. Scriem o poveste pentru barbatii care sunt in cautarea unei idei romantice pentru o cerere in casatorie perfecta.

Ei bine dragii nostri cel mai important aspect in cererea in casatorie este elementul “surpriza” si credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca nu vreti vrea sa uitati acea privire cand veti arata inelul de logodna si veti pune intrebarea cea mare.

Asadar astazi vrem sa va venim in ajutor cu cateva idei de pentru o cerere in casatorie de neuitat.

1. Nimic nu spune “te iubesc” asa cum o spune orasul Paris. Asa ca faceti bagajul, planuiti o excursie si alegeti inelul de logodna, iar cand veti ajunge pe Champs-Élysées sau la Turnul Eiffel si veti pune intrebarea cea mare cu siguranta veti primi un DA din toata inima.

cerere-casatorie-la-paris

2. O cina romantica la malul marii poate fi ziua voastra norocoasa. Femeile adora romantismul iar o cina romantica la lumina lumanarilor, cu sunetul placut al valurilor marii va face din cerera voastra un moment de neuitat.

cerere-casatorie-la-malul-marii

3. Pentru temerarii muntelui, cei indragostiti de urcus si de linistea piscurilor, o cerere la cota 2000 poate fi cea mai buna solutie pentru voi. Si daca aveti o locatie cu semnificatie pentru voi, fii sigur ca va aprecia o mica escapada aici si nu va banui ceea ce va urma.

cerere-casatorie-pe-munte

4. Un picnic delicios cu final fericit. Gaseste o locatie retrasa, linistita, poate langa un izvor cu apa limpede si susur melodios, pregateste un mic cos cu mancarea ei preferata si dulcele cel mai savuros, o sampanie rece si intrebarea poate fi pusa, cu siguranta ii vei da cele mai frumoase amintiri.

cerere-casatorie-picnic-romantic

Cam acestea ar fi micile noastre idei romantice. Pentru voi fetelelor care este cea mai frumoasa locatie pentru cererea in casatorie?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.