Idei pentru tortul de nunta de iarna

Anotimpul de iarna este unul plin de inspiratie, de la fulgii de nea, la minunatele peisaje acoperite de zapada, totul in jurul nostru este o adevarata opera de arta. Pictori, poeti, romancieri au incercat de-a lungul timpului sa capteze frumusetea acestui minunat anotimp. Astazi si noi ne simtim inspirate si va vom prezenta cateva idei pentru tortul de nunta cu tematica iarna.

 Daca ai ales o nunta de iarna si vrei sa te inspiri in alegerea tortului ideal, astazi iti prezentam cateva imagini si sugestii:

  • Tortul de nunta cu conuri de brad – o combinatie inedita care are un mare efect; in combinatie cu un suport de tipul trunchi de copac acesta da un aspect rustic, inedit care cu siguranta va incanta invitatii si va oferi amintiri de neuitat.
  • Tortul de nunta cu fulgi de nea – acesta poate fi simplu sau in combinatie cu flori si decoratiuni de sezon (crengute, vasc etc); in opinia noastra un tort inedit si elegant.
  • Tortul de nunta cu motiv floral – o alegere inedita va ofera nenumarate posibilitati; avantajul acestuia este dat de imbinarea motivului de iarna cu florile voastre preferate ce predomina in tematica nuntii.
  • Tortul de nunta tematic – aici intra decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna: globuri, omuleti de zapada, sculpturi de gheata etc.; puteti alege elemente jucause, vesele si colorate cu tematici diverse (spre exemplu: un cuplu care schiaza, o bataie cu bulgari de zapada, mersul cu sania etc.).

Cam acestea au fost micile noastre idei pentru tortul de iarna. Preferatul vostru care este?

Sursa foto

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.