Inspiratie pentru pantofi de mireasa in 2013

Pantofi de mireasa - Manolo Blahnik 2013

Iata ca primavara noastra mult asteptata a venit si ne-a parasit brusc, am spune noi. Vantul adie din ce in ce mai putin iar soarele ne incalzeste cu razele sale puternice. E clar a inceput din plin sezonul nuntilor 2013!

Pentru cei/cele care sunt in febra organizarii, a alegerilor, a cumparaturilor si a detaliilor pentru nunta ce va veni, noi – Miresele Buclucase – vrem sa va venim in ajutor cu cateva sugestii din lumea buna a modei.

Astazi privim cu atentie podiumul modei catre un detaliu mai mult sau mai putin vizibil (in functie de rochia de mireasa) la o nunta – pantofii de mireasa. Si cum Cenusereasa nu poate pleca, pe drumul cel frumos al casatoriei, fara pantofii de cristal, iti sugeram draga miresica cateva idei propuse de marii designeri pentru 2013.

Cu fundite, colorati si asortati cu pietricele sau perle – iti oferim cateva idei orientative pentru ca tu sa ai cei mai frumosi (si comozi) pantofi in ziua nuntii. Anul acesta se poarta indrazneala si creativitatea – tu ce parere ai? 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.