Invitația de nuntă – sfaturi și propuneri

invitatie-de-nunta-floral

În pas de dans, printre picături de stele și în aplauze furtunoase vă invităm astăzi la un eveniment magic – nunta noastră… Aceasta este invitația de nuntă, o mărturie publică a evenimentului nostru, o foaie de pergament care va înregistra în canoanele lumii acel eveniment important din viața voastră în care toate stelele și planetele se vor alinia pentru ca voi să începeți cu bine o nouă etapă din viața voastră. Astăzi vrem să vă prezentăm câteva idei elegante pentru invitația de nuntă și să vă oferim câteva sfaturi pentru scrierea acesteia.

Așadar e nunta voastră și vreți să transmiteți tuturor persoanelor dragi, o invitație personalizată la cel mai important eveniment. Desigur nunta este un eveniment de sărbătoare pentru toată familia și cu siguranță cei dragi vor vrea să fie alături de voi așa că invitația de nuntă este  momentul perfect pentru a le comunica detaliile organizatorice: zi, oră, locație. Însă acest lucru nu este tot, invitația voastră de nuntă poate să transmită și alte elemente importante cum ar fi: este o nuntă cu ținută obligatorie, sau obligatoriu să aveți teniși :), vă recomandăm să aveți la îndemână o brichetă sau chibrituri pentru că vom aprinde lanterne ș.a.m.d.

La capitolul design credem noi că invitația de nuntă trebuie să reflecte tematica aleasă pentru eveniment. Spre exemplu, dacă veți organiza nunta pe marginea unui lac, puteți alege o tematică marină și invitații de nuntă cu scoici sau chiar un mesaj într-o sticluță cu nisip. Oricare ar fi ideea voastră cu siguranță veți putea găsi o idee năstrușnică pentru invitația de nuntă 🙂 .

Dacă discutăm de o nuntă sobră cu ținută clasică obligatorie, atunci puteți oricând opta pentru clasicul alb și negru. Invitația de nuntă alb negru dă o notă de eleganță foarte frumoasă și desigur mai puteți adăuga și elemente de unicitate de tipul decupaje sau fundințe din mătase.

Invitația de nuntă alb negru

Elementele de unicitate sunt foarte ușor de realizat, însă dacă vă doriți ceva foarte elegant puteți oricând alege o invitație de nuntă decupată. Necesită un aparat special pentru a fi realizate, însă dacă îți dorești ceva cu adevărat personalizat, aceasta este o soluție foarte bună. Ceea ce este atât de special la aceste modele de invitații este faptul că poți prezenta tematica nunții într-un mod inedit, spre exemplu poți realiza un model cu fulgi de nea dacă nunta voastră este una de iarnă.

Invitața de nuntă decupată

O invitație de nuntă delicată poate fi cea cu model floral. Fie că alegi un model pictat manual sau imprimat, cu siguranța delicatețea florilor tale preferate va oferi acea notă distinctivă invitației de nuntă.

Invitația de nuntă cu model floral

La capitolul trend intră invitația de nuntă natura, aceasta este realizată din hârtie natur și personalizată cu diferite elemente decorative de tip crenguțe, flori sau alte mici elemente din natură. Aceasta este potrivită pentru nunțile în aer liber sau la cort, nunți la munte și cu tematică bio sau organică. Câteva modele inedite aveți mai jos.

Invitație de nuntă natura

La capitolul design pentru invitațiile de nuntă puteți alege din mii de variante, însă evident este foarte important ca acestea să fie pe placul vostru și să se încadreze în buget.

Promisesem ceva sfaturi pentru invitația de nuntă, așa că iată:

  1. Scrie cât mai concis toate detaliile pe care vrei ca invitații tăi să le știe inclusiv locația pentru cununia civilă și dacă aceasta este realizată în altă zi, amintește-ți să treci data;
  2. Dacă mergi pe o nuntă de zi atunci specificați în scris acest lucru, invitații în mod normal tind să întârzie, dar dacă ai un program de urmat, nu ezita să specifici intervalul orar în care se face primirea oaspeților;
  3. Foarte importantă este confirmarea participării la nuntă, știm că vrei ca toți cei dragi să fie aproape de tine în ziua cea mare, însă nu toți vor putea veni sau participa, iar tu trebuie să știi câți invitați vei avea întrucât vei plăti pentru meniurile acestora la restaurant; scrie concis care este data până la care invitații tăi pot confirma participarea.

Cam atât și la capitolul sfaturi pentru moment. Sperăm noi că aceste sfaturi vor fi utile pentru voi și de asemenea că v-am dat câteva idei de inspirație în alegerea invitației de nuntă perfecte pentru voi. Așteptăm păreri, comentarii și propuneri de la voi! 🙂

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.