Invitatii

Nunta este un ritual si ca orice ritual acesta presupune realizarea a catorva pasi esentiali. Totul incepe evident de la un simplu DA si evident alegerea pentru “the big day”. Urmatorul pas este sa creezi un mesaj special pentru cei dragi in care sa ii inviti sa fie alaturi de tine in cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu.

Desigur orice invitatie de nunta, credem noi, are povestea ei. De la cuvintele alese, detaliile corecte, culoarea, modelul si grafica potrivita, totul este un intreg proces de creatie si nascocire, pentru ca in final sa avem acel lucru special cu care ne vom anunta ziua cea mare. Este evident ca oricine poate printa o invitatie, dar nu oricine iti poate reda povestea.

Noi miresicile buclucase ne dorim sa iti oferim invitatia de nunta personalizata pe care o visezi. Vom sta cu rabdare la povesti ascultand si despletind meandrele povestii voastre si la final iti vom oferi modelul de invitatie mult asteptat. De scris, grafica si idei ne ocupam noi, tu tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti acesti soli vestitori de bucurie catre oamenii tai dragi.

Cu drag din drag pentru marele tau eveniment!

Miresele Buclucase