Jurnalul unei mirese pe Facebook

Noi femeile suntem adesea purtate de val, in special cand vine vorba de momentele speciale din viata noastra precum sunt cererea in casatorie, nunta sau nasterea copiilor. Este normal sa dorim sa impartasim aceste bucurii cu prietenii nostri dragi si care este cel mai usor mijloc de comunicare cu toti prietenii, nimeni altul decat Facebook. Totusi exista limite intre a fi purtata de val si a fi complet pierduta in valul cu pricina.

Astazi vrem sa va dam cateva sfaturi cu privire la relatia privata si relatia pe Facebook.

1. Citeam undeva faptul ca relatiile ce nu sunt publice online sunt mai frumoase si mai deosebite decat cele de pe Facebook. Ei bine asa este, esti entuziasmata si vrei sa anunti marea cerere sau marele eveniment, ei bine pune mana pe telefon si suna acele persoane care reprezinta ceva pentru tine, nu posta pe Facebook cu tag. Imparte momentul unic cu oameni dragi tie si apoi cu prietenii virtuali.

2. Ai decis data nuntii ei bine e cazul sa trimiti invitatii oamenilor pe care ii doresti acolo. Un tag pe o fotografie nu inseamna o invitatie si tine minte majoritatea prietenilor de pe Facebook vor fi doar cunostinte virtuale si nu vor participa la marele eveniment.

3. Ai ales rochia de mireasa, este absolut superba si iti vine ca o manusa, esti cu adevarat o printesa… Ar fi totusi indicat sa pastrezi pentru tine acest lucru pana la ziua cea mare, un gram de mister nu strica niciodata nu?!

4. Esti in cautare de idei pentru nunta ta, care pur si simplu reprezinta cel mai important moment pentru tine si ai inceput sa dai share la orice idee pentru a vedea reactia prietenilor tai. Ei bine multi dintre ei nu privesc acest lucru cu mare interes, nu fi surprinsa daca nu multi vor fi cei care “sar cu like-ul”. Pe Facebook e mai usor sa dai “unfriend” decat in realitate, daca cineva te plictiseste cu lucruri care nu te intereseaza.

5.  Ai nevoie de un sfat pentru nunta ta, ai tot ce poti gasi in grupurile speciale pentru evenimentul nunta si poti adresa oricate intrebari aici. Incearca sa nu postezi aceste nelamuriri pe wall-ul tau, nu multi stiu despre ce este vorba si vei gasi prea putine persoane interesate sa iti raspunda.

6. Vrei sa publici fotografii de la nunta pe contul de Facebook, vorbeste mai intai cu persoanele care vor aparea in fotografie. Cu siguranta nu te simti prea bine in momentul in care altcineva te “taguieste” intr-o poza penibila, asa ca nu face altuia ce tie nu-ti place.

7. Nunta ta a fost cel mai minunt eveniment si vrei ca toti sa stie asta, insa ai grija la excesul postarilor pe Facebook. E frumos sa ai postari la cateva saptamani sau luni de la minunatul eveniment sau chiar la o aniversare, insa o postare in fiecare zi chiar si dupa 1 an e un pic excesiv, nu crezi?

Cam acestea sunt recomandarile noastre, sunteti de acord cu noi?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.