La disecat dragostea

prajituri-dulci-dragoste

Daca pleci urechea in stanga si-n dreapta si nici macar nu trebuie sa faci efortul de a pleca urechea, auzi de la unul si de la altul ca o sa gasesti omul potrivit si o sa traiesti marea dragoste.

Dar daca nu e vorba de omul potrivit?! Daca de fapt orice om caruia ii deschizi usa si practic il inviti in viata ta, poate fi omul potrivit?! Daca de fapt tine de efortul celor 2 aflati in prag de a forma un cuplu, tine de acest efort pentru a deveni omul potrivit, iubirea aceea de poveste?!

Astazi m-am trezit cu acest gand si insista sa ramana aici, cu mine. Cred ca dragostea aceea sanatoasa, curata, se poate instala intre cei 2, indiferent daca sunt sau nu potriviti. A facut cineva un plan si a stat sa faca zeci de milioane de puzzle-uri, cine si cu cine se va iubi?! Nu cred. De fapt, noi, noi 2 hotaram inconstient daca suntem cuplul potrivit sau nu.

Inclin sa cred ca daca El este decis sa traiasca o poveste de dragoste frumoasa, reala, intensa si in acelasi timp si Ea este hotarata ca doreste o iubire de vis, lucrurile pur si simplu vor aluneca catre aventura vietii lor. Iar ulterior vom auzi vesnica poveste ca exact la momentul potrivit am dat peste cel pe care soarta, destinul, Cel de Sus mi l-a pregatit pentru mine. Si tot mai apoi vom auzi de la el ca exact cand trebuia a gasit femeia potrivita care avea sa-i faca viata mai frumoasa.

Si uite-asa, intr-o zi de duminica inmiresmata de gustul toamnei colorate, am tendinta sa cred ca a gasi perechea potrivita si a trai povestea de iubire (cu, condimentele pe care fiecare si le doreste) tine doar de hotararea fiecaruia, de decizia pe care o ia fiecare mai devreme sau mai tarziu de a–si gasi un tovaras de drum cu care sa imparta intamplarile vietii, la bine si la rau.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.