Luna de miere in minunata Barcelona

luna-miere-barcelona-catedrala-sagrada-familia-vedere

Esti in cautarea unei locatii ideale pentru luna de miere sau esti in cautarea unei destinatii de vacanta? Iti propunem astazi o destinatie cu iz istoric dar si o locatie cu mare si soare cautata de sute de mii de turisti in fiecare an – Barcelona.

Orasul este cel de-al doilea ca marime din Spania fiind situat in apropiere de granita cu Franta langa marea Mediterana. Istoria este ca la ea acasa in acest oras in care anual misuna sute de mii de turisti pasionati de arhitectura si frumos. Barcelona este cu adevarat o locatie de vis pentru luna de miere.

Despre oras se pot spune multe, ceea ce este clar este faptul ca la tot pasul vei gasi peisaje minunate care te vor incanta. Sunt cateva locatii pe care trebuie sa le vezi neaparat in acest oras, locatii cu care localnicii se mandresc de secole: Parcul Guell, Palatul Guell, Catedrala in stil gotic Sagrada Familia, muzeul Montjuic (care ofera o superba panorama a orasului) etc. Mai multe detalii despre oras puteti afla aici.

Ajunsi in zona Catalana a Spaniei trebuie sa degustati cateva specialitati ale locului: calçotada, pa amb tomàquet sau crema catalana.  Desigur daca tot ati ajuns in Spania trebuie sa incercati Sangria bautura specifica spaniolilor, un fel de vin cu aroma de fructe, o combinatie putin ciudata dar delicioasa.

Cu toate ca frumusetea locului este deosebita si merita vizitata, e important de mentionat faptul ca o excursie in Barcelona poate fi destul de piperata ca pret, insa cu siguranta va merita in termeni de amintiri frumoase.

Dar voi ce parere aveti se merita sa vizitezi Barcelona in luna de miere? Daca ati vizitat ce impresii ati cules de aici?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.