Machiaj de seara

Make-up Verde Seara

Se apropie cu pasi repezi sezonul petrecerilor pe langa cadourile celor dragi, o femeie trebuie sa puna la punct detalii importante pentru a obtine un look de efect. De la rochia de Revelion si tinuta de Craciun, la pantofi, accesorii, coafura  si make-up, totul este important pentru a te simti in pielea unei dive.

Fiind si noi in cautarea look-ului perfect am decis sa cautam cateva idei de make-up pentru a te face remarcata in randul prietenilor tai. O sa incepem astazi cu ochii caprui care fura inima oricui… cu un machiaj reusit. Aici in functie de intensitatea culorii, specialistii recomanda o serie de combinatii de culori, ideale atat pentru o seara festiva dar si pentru un eveniment de neuitat precum nunta.

Indiferent daca folosesti culori indraznete, in umbre, nude sau doar mascara, e important sa tii minte ca un machiaj trebuie sa te faca sa te simti bine in pielea ta, sa fie lejer pentru ati oferi posibilitatea de a zambi larg si pentru a te putea bucura de evenimentele petrecute alaturi de cei dragi.

Am adunat pentru voi cateva imagini de make-up aflat in tendinte pentru iarna 2012.

Voi ce parere aveti  despre make-up? Este sau nu o decizie importanta pentru un eveniment? Asteptam comentariile voastre…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.