Marturii

Traim frumos. Iubim dragostea ce ne inconjoara – a iubitului, a prietenilor, a familiei, a celor dragi… Ne place sa ne imaginam frumosul, sa cream povesti de iubire si sa le descoperim apoi in realitate. Iar incepand de astazi ne-am propus sa vindem frumosul. Il creem noi si-l dam cu mare drag oricui ii gaseste loc in viata.
MM butic isi propune asadar sa fie creator de frumos pentru voi, toti cei din jur. De fapt, am inceput deja; avem in portofoliu o prima poveste de dragoste pentru care am creat marturiile de nunta.

Ne implicam cu drag in organizarea de evenimente personale si de business. Incepem incet, cu pasi marunti, dar va puteti baza pe noi in organizare de evenimente pentru ca frumosul nostru vine din interior si cu mare drag il transpunem in realitate.
Poti sa ne contactezi chiar daca nu esti convins/a ca ai nevoie de ajutorul nostru. Comunicam, povestim cate-n stele si-n luna si apoi stabilim daca chiar ai nevoie de noi. Ca ai nevoie de marturii sau poate de organizat o nunta, un botez, o conferinta, o adunare de prieteni sau cine stie ce altceva isi doreste inima ta, noi cu drag stam la povesti si tocam evenimentul maruntel astfel incat sa fie totul organizat.

Deschidem larg usile buticului nostru de servicii si te poftim sa ne bucuri inima cu o vizita. Scrie-ne un email (mm.butic@gmail.com sau creator.de.frumos@gmail.com ) si ulterior ne vedem la un ceai, sa punem la cale frumosul din universul tau.

Cu ganduri dragi,

Echipa Mireasa Buclucasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.