Marturiile – martorul iubirii

Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place tare mult ca in urma unei nunti sa raman cu ceva, ceva in plus fata de amintiri. Imi place ideea de marturie primita pentru ca am fost martor la un moment important din iubiea celor 2. Si ma gandesc ca la nunta mea, una dintre cele mai dificile decizii va fi alegerea marturiilor.

Dat fiind ca sambata noaptea am fost martor la un astfel de moment de manifestare a dragostei, am plecat de la acea petrecere cu amintirea celei mai faine marturii pe care am primit-o pana acum. Zic amintire pentru ca e prima oara in viata cand am admirat asa de mult marturia incat am uitat sa o iau:)

Nunta a fost toata in alb si verde:  o gramada de nuante de verde s-au combinat si intrepatruns intr-o maniera vesela, vrand sa prevesteasca o iubire vie, traita cu energie si entuziasm. Iar ca marturie, pe mesele nuntasilor se gasea un ghiveci micut cu o plantuta verde in mijloc. Da, o plantuta adevarata care mie una mi-a aratat ca cei 2 au decis sa imparta o iubire care sa creasca frumos si in mod constant sa se transforme in momente pline de fericire.

Foarte frumoasa si speciala mi s-a parut aceasta idee: o plantuta verde pe care martorul la iubirea celor 2 sa o ia acasa, sa o creasca si sa duca mai departe cel mai frumos sentiment dintre 2 oameni – iubirea.

Voi ce marturii ati mai primit sau la ce marturii v-ati gandit pentru momentul vostru?

Sursa imagine: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.