Mirele si gandurile lui de dincolo de costum

Astazi ne-am propus sa abordam un subiect controversat si anume, ce-si doreste mirele de la mireasa lui sau mai bine spus cum isi doreste ca aceasta sa fie.

Se zice ca ne raportam la generatiile trecute atunci cand spunem ca mirele isi doreste o mireasa pura in ziua nuntii sau mai precis in noaptea nuntii. In trecut, intre cearsafurile din patul matrimonial, in noapte de dupa marea uniune, mirele gasea o mireasa virgina care nu mai fusese atinsa de nimeni, iar el se bucura de acest dar din partea celei care urma sa-I fie alaturi la bine si la rau. Daca vii cu acest lucru si-l aduci in generatia noastra, aproape sigur vei starni zambete ironice la mai tot pasul. Asa sa fie?! Sau, de fapt, acolo undeva, barbatul se simte multumit la interior cand da peste o mireasa netrecuta prin alte asternuturi, dar este prea barbat ca sa recunoasca?!

Varianta cealalta este o mireasa experimentata. Si probabil ca da, aceasta este o varianta care ofera mirelui siguranta ca va avea parte de nopti, momente, clipe de rasarit cu placeri nebanuite, cu experiente in 2 orientate catre placeri carnale extraordinare. Ar fi si asta o varianta, insa este oare sexul  cel mai important factor de decizie atunci cand mirele decide sa zica Da in fata lui Dumnezeu?!

Poate ca ma insel si poate ca nu reusesc sa ma integrez corect in pielea unui barbat, dar eu inca cred ca majoritatea prefera o varianta de mijloc, cat mai aproape de prima idee ilustrata in acest articol. Mirele alege poate si dupa placere, dar mereu va alege cu inima, atunci cand va alege pe termen lung. Mireasa care poate ca si-a inceput activitatea sexuala, dar care nu a avut o frecventa ridicata la amor carnal cu “n” parteneri, cred ca este varianta cea mai potrivita, pe care si-o doreste mirele atunci cand isi da jos papionul si toate accesoriile, pentru a trai noaptea nuntii.

Traim intr-o lume haotica si poate de aceea se intrevede cel mai des varianta in care testezi inainte sa faci pasul. Daca te uiti in stanga si-n dreapta, sunt zeci, sute, mii de cupluri care se muta impreuna sau/si traiesc ani buni impreuna, inainte de a face pasul cel mare, care, daca ar fi sa-l luam la analizat, nu e asa de mare…  Traiesti cu cel pe care consideri ca soarta ti l-a destinat si nu ai cum sa nu cunosti si partea aceasta de placeri in 2, insa cand vine ziua nuntii, pana si momentul in 2, fara rigorile vestimentatiei de nunta, fara zeci de nuntasi carora le trebuie pupata mana, pana si acest moment intim este trait altfel, ca o reinnoire a iubirii chiar si intre asternuturi.

Astazi chiar sunt curioasa ce ar zice barbatii care au fost miri si ce zic cei care la un moment dat stiu ca vor zice Da cu toata inima. Pot fi ei sinceri si sa recunoasca ce fel de femeie prefera?! Pot ei sa fie sinceri si sa spuna deschis ca doresc o femeie experimentata sau o femeie pe care sa o invete ce inseamna dragostea?!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.