Nunta de iarna Adina si Dudu

O nunta de vis in luna cadourilor cu Adina si Dudu. Un cuplu tanar cu alegeri indraznete dar deosebit de frumoase!

Parea imposibila decizia Adinei si a lui Dudu (sotul) de a realiza o nunta in data de 29 decembrie, care dupa lungi discutii in familie si contradictii, cei doi miri au ales aceasta si aparent de aici toate lucrurile au “mers” in directia cea buna; pana la urma faptul ca Dudu a facut cererea de casatorie in decembrie, recenta reamenajare a cabanei de la Durau si pasiunea lor pentru lucrurile eco indicau ca 29 decembrie va fi ziua ideala… si asa a si fost. Desi multa lume se gandea ca totul va decurge cu ninsoare, ca va fi ger sau viscol mireasa noastra a pastrat o atitudine optimista (“daca tu esti pregatit nu are ce sa mearga rau”), care pana la urma a adus mult soare facand aceasta zi una de neuitat.

Nunta perfecta pentru Adina si Dudu a inceput sa fie planificata cam cu un an inainte de eveniment. Detalii precum: sala, muzica, mancarea, aranjatul meselor etc. toate au fost stabilite la timp astfel incat ziua cea mare sa fie plina de relaxare. Cei doi s-au bucurat de fiecare moment fara grija ca ceva nu merge ok (iar la acest lucru a contribuit semnificativ si Raluca).

Ce sa mai, o nunta fantastica cu o miresica moderna (intr-o rochie de mireasa Agnes Toma) si creativa si un mire implicat, asa cum ar trebui toti sa fie, un buchet de mireasa  mai mult decat original si o viziune deschisa, toate au contribuit la zambetul pe care Adina il are in momentul in care povesteste despre nunta sa si a lui Dudu.

Legat de rochia de mireasa Adina povesteste un lucru foarte interesant, care de altfel se regaseste foarte des in Romania. In incercarea de a alege “rochia ei” a intampinat oarecare probleme legate de deschiderea partenerilor pentru a oferi solutii in functie de cerintele ei; o rochie cu o trena detasabila e practic “imposibil” de realizat sau rochia merge mai bine cu un bolerou, cand mireasa noastra se casatoreste in decembrie si un bolerou nu are tocmai o  “incalzire centrala” foarte buna.

Oricine te poate ajuta sa ai o nunta de vis insa nimic nu se compara cu intuitia unei mame de mirese. Violeta de la rochia de mireasa a Adinei nu a fost cea pe care si-o dorea, dar soacra mica a fost pregatita pentru aceasta modificare si a incropit cat ai clipi o floare noua pe placut miresei.

Ca sa nu trecem cu vederea peste momentele vesele din cadrul nuntii, iar Adina ne marturiseste:”Rochia mea a fost mai mult decat potrivita pentru niste ciorapi impletiti si ghete blanite pe dedesubt. Dudu in schimb a fost un domn si a inghetat in pantofi, in “troienele” de zapada.”.  Si pentru a avea amintiri cu adevarat unice cativa prieteni ai mirilor au decis sa realizeze un dans senzational pentru miri “Oppa Gadnam Style” – sincronul a fost cei drept slab repetat dar a facut senzatie si a distrat teribil pe toti invitatii.

Intr-un final totul a fost realizat dupa dorintele celor doi miri si evident a ajutat faptul ca au avut familiile deschise catre ideile lor si care au acceptat ca nunta este momentul viitorului cuplu, nu un moft realizat pe placul rudelor, lucru de altfel de admirat.

Ca un sfat final, Adina imi spunea ca cel mai important lucru e ca viitorii miri sa fie organizati, nu amanati deciziile pe ultimul moment; daca ai facut totul la timp nunta ta va fi mai mult ca sigur perfecta. Dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos nunta Adinei si a lui Dudu a fost mai mult decat o nunta altfel, a fost nunta pe care si-au dorit-o, cu detalii care ii reprezinta.

Si tu poti avea o nunta altfel; ai nevoie doar de “un acel ceva” care sa te reprezinte si care sa dea tonul unei teme pentru nunta ta. Restul vine de la sine.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.