Logodna de iarna

“Iubirea înseamnă a fi doi și a nu fi decât unul. Un bărbat și o femeie ce se topesc într-un înger.”

Victor Hugo

“A fost odata ca niciodata…” Asa incep toate povestile cu care am crescut, cu printi si printese si la care visam inca din copilarie. Acele povesti pline de magie, farmec si fericire. Acum putem sa incepem povestea noastra cu “A fost odata ca niciodata”, poveste cu atat mai frumoasa cu cat este alcatuita din fapte reale, intamplari nastrusnice, obstacole pe care le-am depasit cu brio si o iubire ce ne-a unit din ce in ce mai mult.

Ne-am intalnit aparent intamplator, dar exact la momentul potrivit, fapt ce ma determina sa cred ca am fost destinati sa fim impreuna. De la inceput am simtit o anumita familiaritate atunci cand eram unul in preajma celuilalt, ca si cum ne-am fi cunoscut de o viata, ca si cum am fi una si aceeasi persoana. Cu suflet de copil si idealuri comune, ne-am apropiat repede, am trecut testul distantei, si la scurt timp am decis ca trebuie sa fim impreuna, chiar daca acest lucru insemna sa fim la 2000 km departare de casa, de prieteni, de parinti, de tot ce stiam. Odata cu aceasta decizie si concretizarea ei a inceput cea mai frumoasa perioada din viata noastra.

Impreuna, copilarosi, dar seriosi cand situatia o impunea, am reusit sa trecem peste orice obstacol, ceea ce imi aduce aminte de un citat peste care am dat zilele acestea: “Iubirea adevarata este singura arma de care omul are nevoie pentru a castiga orice batalie si pentru a trece peste orice obstacol, oricat de impunator ar fi acesta.” Ne-am demonstrat in fiecare zi, prin gesturi mici sau mari, cat de mult contam unul pentru celalalt si cat apreciem fiecare clipa petrecuta impreuna. Ne-am creat lumea noastra, plina de iubire si fericire (ne-am sprijinit reciproc si ne-am iubit chiar si atunci cand eram departe unul de celalalt; am calatorit si am vizitat locuri frumoase; am facut micul dejun unul pentru celalalt; am gatit impreuna… si chiar foarte bine!; am incercat sa spunem in toate modurile posibile “TE IUBESC!”). Ne-am daruit unul altuia complet si am incercat sa ne oferim cele mai frumoase momente, amintiri ce vor exista mereu in mintea noastra, momente de poveste.

Fara planuri si fara a premedita ceva, cu sufletul plin de iubire, am simtit amandoi ca suntem pregatiti pentru urmatorul pas si astfel am decis ca toate aceste clipe frumoase sa fie doar inceputul unei vieti minunate impreuna!  Drept urmare, in data de 29 Decembrie 2012 am devenit o familie, un tot, un cuplu oficial si am tinut ca in aceasta zi sa ii avem alaturi pe toti cei dragi, sa le impartasim macar putin din dragostea si bucuria noastra. A fost o seara minunata, au fost clipe de basm, asa cum erau numai in povestile cu printi si printese, pe care ni le citeau parintii in copilarie. Visul nostru a devenit realitate, ba chiar putem spune ca realitatea este mult mai frumoasa decat visele pe care le-am avut.

Iubirea noastra a trecut la urmatorul nivel si  putem afirma ca este cea mai minunata perioada, perfect caracterizata de versurile lui G. Bacovia: “Sunt clipe cand toate le am… Tacute, duioase psihoze.. Frumoase povesti ca visuri de roze… Momente cand toate le am.. Iata, sunt clipe cand toate le am… Viata se duce-n sir de cuvinte.. Un cantec de mult… inainte… Momente cand toate le am…” In plus, curand, familia noastra va avea trei membri si mai bucurosi de atat nu puteam fi. Suntem impliniti, fericiti si abia asteptam ca micul print sa ne bucure cu zambetul si nazdravaniile lui, sa ii spunem povesti cu „A fost odata ca niciodata” si, mai ales, sa ii spunem povestea noastra. Asteptam cu nerabdare sa scriem urmatorul capitol din aceasta poveste, ce incepe astfel: “Am început cu-nceputul şi am sfârşit în cuprinsul îmbrăţişărilor tale.” (Ionut Caragea). Va urma…

Semnat: Ionut si Gabriela

O nunta de poveste intr-un cadru mirific de iarna. Casa de piatra mirilor!

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.