Nunta de primavara

Cu totii stim ca primavara este anotimpul renasterii, este momentul ideal pentru a asculta ciripitul pasarelelor, abia sosite din tarile calde, sa mirosi parfumul inconfundabil de iarba abia iesita din pamantul inca un pic inghetat, sau sa admiri primele flori gingase ce isi fac aparitia in cotidian. Da, primavara este un anotimp deosebit plin de miracolul vietii pe care natura il inchina la picioarele noastre.

Si ce este mai frumos decat sarbatorirea unuia dintre cele mai importante momente in viata noastra ca oameni – casatoria. Mireasa si mirele care au ales sa faca acest lucru sunt Anca si Catalin, iar nunta lor a avut loc intr-o zi ploioasa de mai undeva intre Panciu (Vrancea) si Bacau.

Iubirea noastra

“A inceput ca orice poveste de dragoste, cu nabadai… Imi aduc si acum aminte ce privire pe sub geana ii aruncam tanarului din contul salii, care desi privea insistent si timid in acelasi timp, nu reusea sa isi faca curajul pentru a veni si a pune macar o intrebare… Mai tarziu a aparut si pretextul primei noastre discutii… Timizi, necunoscatori, tematori dar mai presus de toate emotionati am inceput aceasta minunata calatorie intr-o seara de 10 decembrie (multumesc si acum prietenei mele care m-a abandonat la petrecere…).

Ca orice poveste are o parte incitanta de intriga: suspinul si emotia primului sarut, pasiunea si dragostea revederii, suspansul si curiozitatea primului cadou, dar si lacrimile primei despartiri. E un drum cu suis si coboros dragostea asta si odata ce ai urcat in trenul asta, esti libera sa mergi in toate compartimentele dar nu poti cobora din el. Asa tind sa cred despre dragostea noastra, am avut si noi momente dificile, de incercare, dar impacarea si dorinta de a trece mai departe ne-a purtat mereu spre culmile fericirii.

Nunta noastra, hmm… ce as putea spune, un moment deosebit, emotionat si unic in viata, a fost o experienta intensa pentru noi… Mai jucausi din fire, am realizat atunci, acolo, in fata preotului, ca viata a fost generoasa cu noi, ne-a dat iubire si respect si asta e mai mult decat am putea visa vreodata… Cat despre petrecere totul a fost asa cum ne-am dorit, muzica pe placul tuturor, dans si voie buna din belsug… Un pic de emotii la tortul miresei care a iesit mai frumos decat ne-am fi asteptat… Si totul trece foarte repede, ramai nostalgic cu poze de vis alaturi de oameni minunati.” Anca A.

Sfat pentru viitoare miresici

“Alegeti o rochie simpla, e important sa arati bine si sa fie comoda, nu sa cheltui sume imense de bani. Iar florile dragele mele sunt foarte importante, buchetul tau trebuie sa te reprezinte, restul vine de la sine.”

Poze de la nunta

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.