Nunti Reale

A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata… doi frumosi indragostiti prinsi intr-o vraja minunata. Sa iubesti, sa fii iubit, sa va casatoriti si sa traiti pana la adanci batraneti – aceasta este povestea a noastra a tututor, dorim aceste lucruri si suntem dispusi sa cautam mereu toata viata noastra sufletul pereche. Iar in momentul in care gasim acea persoana speciala dorim sa ne legam destinele unele de celelalte, acum si intotdeauna.

Momentul acela special in care iti unesti viata alaturi de sufletul tau pereche este o ocazie poate unica in viata, vei dori sa fie memorabil, perfect si ce te va face sa zambesti de fiecare data cand te vai gandi la el.

O mireasa si un mire sunt perfecti atunci cand nunta este alaturi de cei dragi si toate detaliile acesteia sunt in concordanta cu dorintele si asteptarile voastre. Si nunta ta a fost sau va fi perfecta, iar aici poti impartasi cu noi minunatele fotografii de la marele eveniment. Fa cunoscuta nunta ta perfecta alaturi de Mireasa Buclucasa – trimite povestea voastra si cateva poze la adresa mireasa.buclucasa@gmail.com si noi o vom posta in aceasta sectiune. Si voi sunteti cuplul perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.