Ochi de mireasă

Ziua nunții este practic Ziua Miresei: toată lumea o admiră, o privește, o îmbrățișează și o felicită pentru un nou drum plin de iubire. Mireasa simte zeci de sentimente pe secundă, iar ochii trădează emoția, fericirea, bucuria unui angajament și responsabilitatea asupra unui viitor luminos în doi.

Așa că ochii minunatei mirese trebuie să arate impecabil, să nu-i întunece făptura, să se citească în ei cu claritate iubirea ce o poartă, să licărească bucuria dansului și a petrecerii ce va urma.

Pentru ca ochii să definească o mireasă perfectă, iată câteva idei cheie la care trebuie să te gândești.

PRO

  • Apelează la un make-up artist pentru că machiajul tău trebuie să arate impecabil; chiar dacă ești foarte bună în a te machia singură, de data aceasta, pentru această ocazie atât de specială, apelează la un specialist.
  • Înainte de ziua nunții, fă câteva probe. Important este ca machiajul să ți se potrivească (și de asta va avea grijă make-up artist-ul, să se potrivească cu forma feței, a ochilor etc.), dar la fel de important este să-l simți și tu potrivit, să fie complementar cu imaginea pe care îți dorești tu să o ai ca mireasă.
  • Nu uita să te odihnești! Sunt multe lucruri de făcut pe ultima sută de metri, dar ochii tăi trebuie să se odihnească dacă vrei să fie o zi de vis.

 

CONTRA

  • Nu utiliza prea mult machiaj, nu-ți supra-încărca ochii pentru că oricum ochii unei mirese sunt frumoși că-s plini de iubire. Nu e nevoie decât să-i scoți în evidență, iar moderația este foarte importantă.
  • Nu-ți schimba culoarea ochilor prin utilizarea lentilelor de contact decât dacă ai experiență în acest sens.
  • Nu experimenta înainte de nuntă sau în ziua nunții cu produse de make-up pe care nu le-ai încercat înainte. Nu vrei “să beneficiezi” de alergii, iritații, dermatite fix în cea mai fericită zi a vieții tale.

Important este să fii ceea ce ești, să te simți bine în pielea ta căci ochii oricum vor străluci de fericire, de iubire și de norocul de a-l avea aproape pe cel mai drag dintre cei dragi. Așa că, dragă mireasă, nu rămâne decât să te bucuri de moment și să lași ca toată ființa ta să sclipicească de dragoste (incluzând aici ochi, gene, sprâncene).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.