Pantofi cu stil pentru nunta ta

jimmy-choo-pantofi-mireasa-2016

Dacă cumpăratul şi admiratul pantofilor ar fi o boală cu siguranţă aş fi prima persoană contaminată 🙂 . Sunt un mare fan de pantofi şi pun preţ înainte de toate pe calitate şi comfort. Fie vorba între noi, mare lucru să te hotărăşti ce pereche de pantofi să alegi, aşa că am decis să dau o fugă pe internet şi să descopăr care a fost trendul pantofilor de mireasă pe anul 2016.

The Bling is back! Cred că prin 2014 circula moda pantofilor de mireasă clasici şi foarte finuţi însă vremurile se mai schimbă şi iată că revin în  trend pantofii de mireasă cu bling (aşa cum îmi place mie să le spun).

În 2016 casele de modă au lansat şi prezentat  pantofii de mireasă cu ştrasuri, pene şi puţintică dantelă. Fie că eşti o miresică în vogă sau doar curiosă cu siguranţă modelele alese îţi vor stârni curiozitatea şi de ce nu, apetitul pentru shopping. De la Badgley Mischka (una din casele mele preferate pentru pantofi de mireasă), la Valentino sau Jimmy Choo, toţi au scos din arsenal ştrasuri cât mai opulente şi mai ochioase, asa pe placul tuturor. Până una alta dacă îţi plănuieşti nunta şi eşti în căutarea unor pantofi de mireasă branded te pot întruma către două magazine online din România care comercializează astfel de produse. E vorba despre Boutique Mall si Sophie Shop.

După cum puteţi observa în galeria de mai jos, tendinţa pantofilor cu toc este pe val. Cu toate că aceştia arată foarte bine în poze, consider că nu se merită să suferi de dureri în ziua nunţii tale, aşa încât recomand cu caldură balerini comfortabili pentru schimb 🙂 .

Aştept veşti şi pareri de la tine despre pantofii tăi de mireasă preferaţi.  Tu ce ai alege?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.