Pantofi de mireasa colorati – pro sau contra?

diverse-modele-pantofi-de-mireasa-colorati

Gasitul unei perechi de pantofiori de mireasa potriviti e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Ai o idee, iti doresti sa fii Cenusereasa in “pantofii de cristal” si asa incep ore intregi de cautari, conversatii si contradictii. Pentru ca ideea de alb este asa bine intiparita in mentalitatea noastra, miresicile cauta si isi orienteaza toate eforturile catre descoperirea pantofilor albi ideali. Insa ce parere aveti despre pantofiorii colorati?

Iubesti culorile si ai decis ca tema nuntii tale sa aiba o culoarea specifica: verde, albastru, galben, mov etc. Decoratiunile sunt o combinatie ideala, tortul de mireasa se asorteaza, buchetul are florile perfect colorate… De ce nu ar fi si pantofiorii tai asortati cu aceasta tema?!

Pentru noi, miresicile buclucase, pantofii coloratii sunt o alegere sexy si smart in acelasi timp, deoarece:

  • arata demential impreuna cu o rochie scurta de mireasa;
  • pantofii colorati se pot gasi in mai multe nuante si modele pe piata (spre deosebire de cei albi);
  • in combinatie cu o rochie alba, acestia sunt pata de culoare care va completa tinuta ta si cu siguranta vor fi remarcati si discutati indelung de catre invitatele tale;
  • dupa nunta, acestia isi pot gasi locul in tinutele tale la diverse ocazii.

Cam acestea ar fi motivele pentru care noi am alege pantofiorii de mireasa colorati. Pana la urma fetelor sunteti pro sau contra pantofilor colarati?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.