Pantofi mireasă 2017

O discuție interminabilă poate fi – pantofi mireasă 2017. De ce pentru că este destul de greu să ne decidem, între comod, fancy, trend și evident asortarea cu rochia de mireasă. În plus în România sunt destul de puține opțiunile pe piața pantofilor de mireasă. Ce îți putem recomanda este achiziția – din timp – a unor pantofi de pe binecunoscutele platforme de comerț internațional sau chiar realizarea unei perechi de pantofi custom made. Pentru miresicile din Iași puteți profita de faptul că avem Facultatea de Pielărie și Textile unde puteți găsi profesori și tinere talente.

Cu privire la trenduri pentru pantofi mireasă 2017 vom reaminti câteva clasice și apoi ceva noutăți și idei originale.

  • Pantofii clasici – evident clasicul nu are sfârșit așa că dacă ești o miresică conservatoare, poți oricând alege clasicul pantof cu tot. Evident sunt mii de noi modele din care te poți inspira și evident îți recomandăm să alegi cu inima cea pe care o dorești.

 

  • Sandale romantice – pentru o miresică mereu romantică și care va alege căsătoria în timpul verii, o pereche de sandale este mai mult decât potrivită. Alege din variantele cu toc deosebite propuse de marile case de design pentru ați pune în evidență picioarele și ținuta.
  • Balerini confortabili și chic – pentru miresica în căutarea de confort, nu ezita să alegi o pereche de balerini chic în care te vei simți ca o prințesă, cu picioare ușoare evident 🙂 .
  • Pantofi pictați – un nou trend în rândul miresicilor sunt pantofii hand made cu picturi tematice. Fie că alegi un citat preferat sau un anumit desen, acești pantofi cu siguranță sunt un element statement. Avantajul acestor tipi de pantofi pentru miresici sunt evident faptul că sunt creați special pentru tine și faptul că poți alege ceva ce te reprezintă. Un dezavantaj ar fi găsirea unei persoane creative care să transforme imaginația ta în realitate.
  • Teniși cu bling – așadar pentru mica Cenușăreasă a zilelor noastre practică și indipendentă există astăzi și opțiunea de teniși. Dacă până acum tenișii clasici erau în mare vogă, producători de renume precum sunt Converse au decis să profite de această piață și să propună noi modele de teniși cu bling pentru miresicile moderne. Avantajul lor este că sunt foarte comozi, se asortează de minune la o rochie de mireasă cu tul și o geacă de piele. Așa că înainte cu spiritul rebel și pozicile de neuitat 🙂 .

Sperăm că ți-au plăcut sugestiile noastră pentru pantofi mireasă ai anului 2017. Așteptăm impresiile tale și evident pozici cu alegerea ta!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.