Restaurant de nunta – Aristocrat Iasi

Restaurant Nunta Aristocrat Iasi

Locatie, locatie si iar locatie… iata primele 3 cuvinte pe care trebuie sa le ai  in minte la momentul “Zero” al nuntii – decizia inchirierii unui restaurant de nunta. Fiti pregatiti sa luati la pasi marunti locatiile, sa discutati oferte si sa faceti alegeri dificile. Ceea ce va pot sfatui eu este sa alegeti cu inima, in momentul in care ati intrat in restaurant si ati avut acea senzatie incredibila de deja-vu, cu siguranta acel local este destinat voua.

Va propunem o calatorie in localurile eternului Iasi, pentru a va spune parerea noastra si poate sa va ajutam cu un sfat util in aceasta alegere dificila. Prima oprire Pensiunea Aristocrat din Iasi.

Situata in Strada Bucium nr.61 (in zona blocurilor ANL) pensiunea va intampina cu un aer, dupa cum e si numele, aristocratic. Locatia dispune si de terasa cat si de spatiu de parcare (limitat ce e drept). Intrarea in pensiune se face printr-o arcada metalica, ideala pentru a fi impodobita cu baloane sau flori, in functie de preferinte.

Veti fi intampinati de domnul Romeo Haman (patronul pensiunii) o persoana foarte amabila si profesionista, genul de om care stii ca va fi acolo langa tine pentru orice situatie. Va spun aceste lucruri deoarece relatia cu persoana care va avea grija ca totul sa decurga bine la evenimentul vostru e foarte importanta.

Interiorul este deosebit de intim si placut cu mobilier din lemn, ce da senzatia stilului baroc, cu o capacitate de 150 de locuri. In interior este interzis fumatul, in schimb exista posibilitatea ca fumatorii sa poate savura in liniste micul viciu pe terasa din fata pensiunii.

Oferta Aristocrat all inclusive este deosebit de interesanta: 240 lei/persoana meniu cu 4 feluri de mancare, existand reduceri pentru perioada de extra sezon. In componenta meniului mai intra si fructe, prajituri si tort cat si open bar pentru bauturi non-alcoolice si alcoolice (mai putin taria limitata la 100 ml de persoana – o cantitate suficienta spunem noi). Toate acestea sunt selectate in functie de preferintele mirilor, existand si degustari pentru fiecare componenta.

In cost mai sunt incluse: decorarea salii (naproane, esarfe si huse, mese in diverse culori), covorul rosu la intrare, bolta la intrare din baloane, ornamente florale (in limita unei sume stabilite, se poate alege orice ornament cu plata extra), 1 camera pentru miri, sejur 3 zile la o pensiune de 4 stele pe Valea Prahovei sau Bucovina, pachet foto sau muzica (dj) gratuit (pentru minim 120 invitati) etc. Cu o astfel de oferta ramane sa aduceti doar muzica si fotograful.

Avantaje:

– oferta economica all inclusive; sunt eliminate o serie de probleme mici dar care, nerealizate la timp, va indispun, lucru de neacceptat in ziua cea mare;

– locatia destul de retrasa, intima;

– posibilitate de cazare a invitatilor;

– personal amabil si instruit.

Dezavantaje:

– distanta mai mare fata de oras;

– posibile probleme cu spatiile de parcare.

Restaurantul Aristocrat este un local potrivit pentru realizarea unei eveniment deosebit, multi dintre cunoscutii care au realizat un eveniment aici au fost deosebit de incantati de armosfera si de locatia aceasta, dar si de serviciile oferite.

Asteptam intrebarile voastre legate de oferta sau locatie! Ce parere aveti: este sau nu Aristocrat o locatie deosebita pentru o nunta ca in povesti?

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.