Restaurante nunți în Iași – locații noi

restaurante-nunti-iasi-little-texas-petrecere-gradina

Prin 2013 lansam primul nostru top de restaurante nunți din Iași și pe atunci clasam pe primul loc La Castel. Între timp vremurile se schimbă și lucrurile mai evoluează și competiția nu doarme :). Așa că ne-am propus să discutăm azi pe scurt de câteva noi locații de nuntă din Iași și ce oferă acestea pentru viitoarele miresici. Așadar să începem!

Bizantiq – situat în Rediu, după capăt Păcurari, acest restaurant de nuntă vă oferă 3 săli cu capacitate de 200, 130 și 90 persoane. Am spune noi că acesta se apropie de stilul baroc ca și decorațiune și din ce am testat pe propria piele, mâncarea servită este foarte ok. Restaurantul dispune de curte interioară și parcare și mai mult, au oameni bine pregătiți și o servire impecabilă. Detalii găsiți pe site-ul lor aici.

Little Texas – știam despre acest restaurant că oferă o supă de cremă de ciuperci de vis, ce nu știam este că au și o ofertă pentru nunți. Pot spune că a fost o surpirză plăcută și sunt sigură că meniul de nuntă va fi la fel de bun precum este și meniul al-a-carte. Cei de la Little Texas au în oferta de evenimente 2 săli Alamo și Glen Rose care au capacitate de 70 și 130 de persoane. Ceea ce este foarte intersant este oferta de petrecere în grădină și sincer chiar cred că ar fi o locație de nuntă foarte frumoasă în special pe perioada verii și ar fi locația perfectă pentru o nuntă de zi. Pentru mai multe detalii puteți oricând vizita site-ul lor.

Ristretto – restaurant cu specific italian deschis în Copou, oferă viitorilor miri și mirese opțiunea de evenimente. Am găsit la ei 2 săli de nunți cu capacitate de 200 și 120 de invitații – sala Ferrero și sala Raffaello. Sălile arată spectaculos și locația este mai mult decât potrivită. Aflați mai multe detalii pe site.

Complex EOS – situat tot în zona Rediu, complexul EOS, este un mastodont de locație dotat cu piscină exterioară și pensiune. Acesta poate fi ales ca și locație pentru o nuntă de vară lejeră la piscină, până la urmă poate fi chiar fun pentru tine și invitații tăi. Complexul îți pune la dispoziție un restaurant de 150 de persoane la care se mai pot adăuga alte 150 de locuri la piscină și deoarece au și pensiune, aici poți să îți cazezi invitații de prin alte locuri. Pentru mai multe detalii puteți acesa site-ul lor.

Ballroom Capitol – pe lângă cele 3 restaurante pe care le dețin, cei de la Capitol au deschis în luna octombrie un nou restaurant de nuntă cu o capacitate de 300-600 persoane. În termen de capacitate, această locație este cu siguranță una din cele mai mari din Iași. Ca și celelalte locații, Capitol nu face rabat la calitate și veți putea beneficia aici de o nuntă de vis, realizată în cele mai mici detalii. Așteptăm poze pentru noua sală, între timp puteți căuta mai multe informații aici.

Între altele menționam că Restaurant Panoramic a făcut o schimbare de look și puteți găsi acum o sală cu un ambient nou și elegant. Indubitabil restaurantul oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști asupra micului târg numit Iași 🙂 .

Cam atât pentru moment. Noi am trecut în această listă doar câteva dintre locațiile care ne-au sărit în ochi așa ca după o plimbare în Iașiul nostru cel fain 🙂 . Dacă vreți să căutați locația perfectă pentru nunta voastră, țineți minte că restaurantele de nunți în Iași sunt multe și aveți de unde alege, cel mai important lucru ar fi să decideți care e acel loc special pentru voi 🙂 . Așteptăm de la voi impresii și desigur păreri despre locațiile de nunți din târgul ieșilor. Care este restaurantul preferat de nunți și de ce?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.