Restaurantul La Castel – o lume de poveste

Iar pentru al doilea popas, pasii ni se indreapta spre alta zona din Iasi, iesirea dinspre Breazu. Urci cu incredere Copoul, presarat cu mii de amintiri, treci de Parcul Expozitiei, ajungi la Agronomie, iar de acolo mai ai de mers cu masina inca vreo 10 minute pe un drum nu din cele mai bune (dar oricum ne-am obisnuit deja cu a face zilnic cunostinta cu gropile din Iasi).

Nu va impacienti chiar daca pare ca drumul duce spre nicaieri, ca aproape ati ajuns in lumea satului de dincolo de Iasi, undeva pe dreapta (trebuie sa faceti dreapta de la sosea) apare maiestuos restaurantul La Castel.

Privelistea te imbie, te atrage catre locul acesta. Lasi masina intr-o parcare intinsa (suficienta chiar daca toti nuntasii vor veni cu masina la marele eveniment) si cobori si mai intai poti sa respiri adanc caci dai de un aer mai curat, mai putin atins de poluarea din Iasi. Nu intra inca; mergi in gradina sa te bucuri de firul ierbii de un verde crud si de un ansamblu de mese si separeuri frumos imbinate incat sa te opresti, sa zabovesti macar la un ceai cu gheata sau ceva dulce. Terasa din spate, unde in fundal curge linistit o fantanica, iti creeaza iarasi impresia de local de poveste in care sa vrei sa incepi povestea ta in 2, povestea voastra.

Si daca in cele din urma lasi spatiul acela feeric de exterior si calci inauntru, vei face cunostinta cu un local de bun gust. Recunosc ca nu am participat inca la o nunta aici, dar am stat inauntru si am ascultat muzica de calitate cantata de formatia Boemic si am incercat preparatele lor de peste – bunatati romanesti si exotice, asezate original pe farfurii deosebite si un gust care te face sa uiti ca ai asteptat cam 45 de minute (Da, mancarea vine greu, dar intr-o companie buna, se merita si asteptarea). Si tot in calitate de oaspete, am incercat si bunatatile dulci; le-am degustat pe terasa si gustul deosebit nu a facut decat sa sporeasca aroma dupa-amiezii petrecute La Castel.

Dar sa revenim la restaurantul La Castel, ca locatie pentru demarajul povestii tale in doi. De ce sa faci nunta La Castel?!

  • Locația este deosebită, iar avantajul gradinii frumos decorate din partea casei este unul major.
  • Poți veni cu parintele tau spiritual sau pot cei de aici sa aduca un preot si cununia religioasa se poate oficializa in gradina (doar pentru nuntile de vineri sau duminica).
  • Beneficiezi gratuit de decorarea salii, a mesei mirilor si a cutiei de dar.
  • Oaspetii tai vor fi primiti cu sampanie din partea casei.
  • Dansezi sub baloane de sapun, iar la finalul petrecerii beneficiezi de o camera matrimoniala cu jacuzzi, sampanie, fructe si ciocolata.
  • Si mai este o surpriza din partea celor de La Castel – petrecerea burlacitelor cadou din partea restaurantului.

Chiar daca iti propui nunta mica sau una la care sa participe toata floarea cea vestita, La Castel gasesti sali potrivite: Sala Coloanelor cu 40 de locuri, Restaurant La Castel cu 80 de locuri, Sala Regala cu 150 de locuri, Terasa Turnurilor cu 300 de locuri. Meniul variaza intre 170 lei si 350 lei, in functie de bunatatile pe care ti le doresti pe masa si in functie de cantitatea lor (variantele le poti descarca de pe site).

Alte detalii le poti afla direct de la cei de acolo, foarte ospitalieri si preocupati sa raspunda la toate intrebarile. Un tur virtual poti sa faci pe site-ul restaurantului, dar cel mai bine e sa mergi la fata locului sa te convingi de frumusete prin eleganta si stil intr-o lume de poveste. Daca ai optat deja pentru La Castel si ai stabilit cu ei toate detaliile, nu ramane decat sa te relaxezi si sa-ti traiesti in continuare povestea de iubire ca sa poti spune in gradina de vis, DA cu toata inima.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.