Sa daruim Craciunul celor intelepti!

In ultimii ani, zeci de copii ne-au intrat in suflet; impreuna cu oamenii de bine din jurul nostru, am reusit sa le aducem zambete celor mici, zambete imbracate in sacosele cu dulciuri, pachete cu hainute, rechizite si alte lucruri care le lipseau.

Am trecut de jumatatea lui noiembrie si simtim cum incet-incet se apropie Sarbatorile de Iarna. Si cum macar in aceste momente ganduri frumoase ne trec prin minte, ne dorim sa ne fiti aproape si sa reusim sa aducem un pic de bine in viata celor necajiti. Ne-am gandit de asta data sa ajutam batraneii din centrele de ingrijire din Iasi, oameni plini de blandete si intelepciune, dar in acelasi timp tristi si plini de amarul unei existente care se scurge intr-un azil.

Nu putem face multe, dar impreuna putem sa le coloram un pic Craciunul. Haideti sa facem echipa, sa adunam de toate pentru decorarea unor braduti ochiosi (braduti artificiali pe care nu-i mai folosim, globuri si beteala de care nu mai avem nevoie, instalatii mai vechi, mai noi, tot ce poate transforma un pom intr-un bradut de vis), cativa banuti din care sa facem un pachetel cu dulciuri si poate si un cadouaa special pentru batranii nostri, ai nimanui sau poate mai bine zis, ai tuturor.

Trebuie sa reusim sa-i facem sa zambeasca, atat cat putem, dupa puterile noastre. Ce frumos va fi să mergem la ei cu braduti decorati, cadouase si prajiturele si sa le cantam un colind din inima pentru sufletele lor pline de amaraciunea unui final de drum trist.

Daca poti si vrei sa ajuti batranii din centrele din Iasi (cu braduti, elemente de decorare, banuti, etc.), foloseste urmatoarele date de contact:

Liana – e-mail – liana_10g@yahoo.com

Mihaela – e-mail – mihaelamoisa_mkt@yahoo.com

Termenul limita pentru colectarea donatiilor este 14 decembrie 2012.

La fel ca si in anii trecuti:

1. Aceasta actiune are caracter personal, fiind initiata de 2 persoane fizice si avand ca singur scop ajutarea batranilor din centrele din Iasi.

2. Centrele vor fi alese  aleatoriu, singurul criteriu fiind ca ajutorul sa fie indreptat catre oameni care chiar au nevoie de sprijin.

3. Numarul de batrani pe care ii vom bucura depinde de ce reusim sa adunam.

4. Vom furniza dovezi ale utilizarii banilor si bunurilor materiale in scopul in care au fost colectate.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.