Sa mirosim dragostea intr-un buchet de mireasa cu liliac!

buchet mireasa liliac culoare mov

A sosit primavara si o data cu ea si parada florilor de primavara: ghiocei, zambile, panselute, lalele, liliacul etc. Primavara este ocazia perfecta pentru a avea un buchet de mireasa cu flori variate in culori si mirosuri cat mai diverse.

Astazi ridicam un omagiu minunatei flori de liliac. Istoria spune ca zeul padurilor Pan s-a indragostit de o minunata nimfa; aceasta insa a fost speriata de zeul Pan si fugind in padure s-a transformat intr-un tufis cu o floare extrem de parfumata.

Liliacul este o floare indragita de multe persoane, are un parfum special si este aproape nelipsit din vaza din casa pentru multi dintre noi. In copilarie, imi aduc aminte mereu cu zambetul pe buze, cum stateam ore intregi in poenita cu cateva crengi de liliac in cautarea acelei floricele cu 3 petale care conform superstitiei ar aduce noroc.

Una peste alta liliacul este una din florile care poate fi un detaliu extraordinar intr-o nunta prin cele 3 culori oferite: alb, albastrui si violet. Decoratiunile cu liliac si buchetul de mireasa au un aspect deosebit si un miros deosebit de placut. Pentru voi cele care sunt in cautarea unor flori de nunta iata cateva sugestii in floarea de liliac. Si poate, cine stie, o sa fie acea floare cu 3 petale in buchetul tau care iti va aduce noroc nesperat si bucurii in casnicie.

Voi ce parere aveti?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.